Banken

Design banken koop je bij InteriorWorks. In het online assortiment vind je moderne design banken. Van banken voor in een wachtruimte van een praktijk, hotellobby of winkel tot aan banken met een akoestische functie voor een informeel overleg in de flexruimte. Wij vertegenwoordigen nationale en internationale merken als De Vorm, Palau en &tradition. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod aan Scandinavische merken met onder andere Muuto en HAY. Ben je op zoek naar een specifieke bank? Zoals een bank met een hoge rug of juist een lage? Of een bank met een akoestische functie zodat hij als informele overlegplek gebruikt kan worden? Of een modulaire bank zodat je de opstelling kunt veranderen? Wij hebben de verschillende type banken onderverdeeld in categoriën zodat je gemakkelijk kunt zoeken. Voor vragen, advies of offertes kun je ons bereiken via info@interiorworks.nl of 020 635 24 40. Heeft het product een ⬢ met ‘meer opties’? Dan is het product beschikbaar in vele soorten en maten. Klik op het product voor meer informatie.

  • Naam
  • Prijs
  • Nieuwste
  • Populair
van 150 artikelen
  • Naam
  • Prijs
  • Nieuwste
  • Populair
van 150 artikelen
Advies nodig van een interieur guru?

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 435,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

Design banken online

De mooiste design banken van hoge kwaliteit vind je bij InteriorWorks. In ons assortiment vind je een uitgebreide collectie moderne banken. De banken die we aanbieden zijn geschikt voor diverse doeleinden. Banken met akoestische waarde vind je in de collectie van Palau. Ook is de Vitra Alcove bank een akoestische bank.

Met een modulaire bank is alles mogelijk

In onze collectie vind je veel modulaire banken. Een modulaire bank bestaat uit losse zitelementen. Door deze elementen naar wens te combineren, stel je een bank samen die perfect in de ruimte past. Een ander voordeel is dat de flexibel is en je niet aan één vaste opstelling vastzit.

Op je gemak met een Deense design bank

Populaire Deense design banken zijn de Muuto Connect Sofa en de HAY Mags (Soft) Sofa. Dit zijn modulaire banken en bestaan uit losse zitelementen. In onze online collectie vind je ook Deense design banken van: 

Italiaanse design banken

Benieuwd naar onze collectie Italiaanse design banken? Bekijk dan eens de collectie van Quinze & Milan. In de collectie vind je diverse zitelementen gemaakt van QM Foam. Dit materiaal is water- en UV-bestendig en kan buiten geplaatst worden.
Een ander interessant Italiaans design label is Kartell. Kartell staat bekend om hun collectie geheel vervaardigd uit kunststof. De meest bekende Kartell bank is Bubble Club. Italiaanse design banken vind je in de collecties van:

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag over ons assortiment of ontvang je graag een offerte voor een bank? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@interiorworks.nl.