Filter op:
Categorieën
Bekleding banken
Type bank

Design banken online

De mooiste design sofa's van hoge kwaliteit vind je bij InteriorWorks.  De banken die we aanbieden zijn geschikt voor diverse doeleinden. Banken met akoestische waarde vind je in de collectie van Palau. Ook is de Vitra Alcove bank een akoestische bank.

Met een modulaire bank is alles mogelijk

In onze collectie vind je veel modulaire banken. Een modulaire bank bestaat uit losse zitelementen. Door deze elementen naar wens te combineren, stel je een bank samen die perfect in de ruimte past. Een ander voordeel is dat de flexibel is en je niet aan één vaste opstelling vastzit.

Op je gemak met een Deense design bank

Populaire Deense design banken zijn de Muuto Connect Sofa en de HAY Mags (Soft) Sofa. Ze zijn modulair en bestaan uit losse zitelementen.

Italiaanse design banken

Benieuwd naar onze collectie Italiaanse design banken? Bekijk dan eens de collectie van Quinze & Milan. In de collectie vind je diverse zitelementen gemaakt van QM Foam. Dit materiaal is water- en UV-bestendig en kan buiten geplaatst worden.
Een ander interessant Italiaans design label is Kartell. Kartell staat bekend om hun collectie geheel vervaardigd uit kunststof. De meest bekende Kartell bank is Bubble Club.

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag over ons assortiment of ontvang je graag een offerte voor een bank? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier