Modulaire banken

Modulaire banken bestaan uit losse elementen. Deze elementen kun je naar eigen wens samenstellen om de ruimte optimaal te benutten. In onze collectie vind je diverse modulaire zitbanken. In de shop vind je modulaire banken van o.a. HAY, Muuto, Palau en FEST Amsterdam. Ben je eigenlijk op zoek naar een andere bank? Neem dan contact op met één van onze interieuradviseurs en projectinrichters. Wij zijn officiële dealer van meer dan 200 nationale en internationale design merken en kunnen alles leveren. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je terecht op het volgende telefoonnummer: 020 635 24 40 of stuur een e-mail naar: info@interiorworks.nl. Heeft het product een ⬢ met ‘meer opties’? Dan is het product beschikbaar in vele soorten en maten. Klik op het product voor meer informatie.

Modulaire banken
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 23 artikelen
Pagina:
 1. Moroso Oasis sofa outdoor
  Moroso Oasis sofa outdoor
  € 2.468,00 incl btw € 2.039,67 excl btw
 2. Herman Miller Public Office landscape
  Herman Miller Public Office landscape
  € 1.577,00 incl btw € 1.303,31 excl btw
 3. Kartell Trix poef/chaise longue - antraciet
  Kartell Trix chaise longue
  € 906,00 incl btw € 748,76 excl btw
  • Antraciet
  • Oranje
  • Wit
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 23 artikelen
Pagina:
Advies nodig van een interieur guru?

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 525,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

Flexibel zitten met een modulaire bank

Een modulaire bank bestaat uit losse elementen. Door de losse elementen heb je de mogelijkheid om de opstelling van je bank te veranderen. Een ander voordeel is dat je de ruimte optimaal kunt benutten. Niet alleen variëren de losse elementen in breedte en lengte, ook chaise longues, hoekelementen en losse poefs behoren vaak tot de opties.

 

Modulaire banken binnen onze collectie zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren. De mogelijkheden zijn vaak eindeloos. Ga jij voor een strakke, moderne uitstraling? Kies dan voor één stof en kleur. Zoek je naar iets opvallends en mag het wel een beetje funky zijn? Waarom kies je dan niet voor elementen in verschillende kleuren?

 

Akoestische modulaire banken

In kantoortuinen wordt vaak gezocht naar een oplossing voor de verbetering van de akoestiek. Eén van die oplossingen is het gebruik van een modulaire bank met hoge rug. Binnen de Palau collectie vind je Bricks. Dit is een modulair zitsysteem bestaande uit diverse losse elementen. Zo kun je lage elementen en hoge elementen afwisselen om een akoestisch eiland te creëren.

Een andere modulaire bank die akoestisch is, is de Vitra Alcove bank. Alcove is in verschillende opstellingen verkrijgbaar. Je creëert er een plek mee om rustig te kunnen overleggen of bellen.

 

Modulaire bank van HAY en Muuto

De populairste modulaire banken binnen onze collectie zijn de HAY Mags Sofa en de Muuto Connect. HAY en Muuto zijn Scandinavische design labels. De banken hebben een strakke vormgeving. De banken zijn verkrijgbaar in stoffen van Kvadrat en zeer geschikt voor de projectmarkt. Voor een zachtere uitstraling kun je kiezen voor de HAY Mags Soft Sofa. Bij deze bank zijn de zomen zichtbaar en is de zitting net iets zachter dan bij de ordinaire HAY Mags Sofa.

 

Vrijblijvende offertes en advies

Heb jij een modulaire bank nodig voor een project? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Bel ons 020-6352440 of stuur een e-mail naar info@interiorworks.nl. Op afspraak ben je ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.