Filter op:
Categorieën
Bekleding banken
Type bank

Flexibel zitten met een modulaire bank

Een modulaire bank bestaat uit losse elementen. Door de losse elementen heb je de mogelijkheid om de opstelling van je bank te veranderen. Een ander voordeel is dat je de ruimte optimaal kunt benutten. Niet alleen variëren de losse elementen in breedte en lengte, ook chaise longues, hoekelementen en losse poefs behoren vaak tot de opties.

Modulaire banken binnen onze collectie zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren. De mogelijkheden zijn vaak eindeloos. Ga jij voor een strakke, moderne uitstraling? Kies dan voor één stof en kleur. Zoek je naar iets opvallends en mag het wel een beetje funky zijn? Waarom kies je dan niet voor elementen in verschillende kleuren?

Akoestische modulaire banken

In kantoortuinen wordt vaak gezocht naar een oplossing voor de verbetering van de akoestiek. Eén van die oplossingen is het gebruik van een modulaire bank met hoge rug. Binnen de Palau collectie vind je Bricks. Dit is een modulair zitsysteem bestaande uit diverse losse elementen. Zo kun je lage elementen en hoge elementen afwisselen om een akoestisch eiland te creëren.

Een andere modulaire bank die akoestisch is, is de Vitra Alcove bank. Alcove is in verschillende opstellingen verkrijgbaar. Je creëert er een plek mee om rustig te kunnen overleggen of bellen.

Modulaire bank van HAY en Muuto

De populairste modulaire banken binnen onze collectie zijn de HAY Mags Sofa en de Muuto Connect. HAY en Muuto zijn Scandinavische design labels. De banken hebben een strakke vormgeving. De banken zijn verkrijgbaar in stoffen van Kvadrat en zeer geschikt voor de projectmarkt. Voor een zachtere uitstraling kun je kiezen voor de HAY Mags Soft Sofa. Bij deze bank zijn de zomen zichtbaar en is de zitting net iets zachter dan bij de ordinaire HAY Mags Sofa.

Vrijblijvende offertes en advies

Heb jij een modulaire bank nodig voor een project? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Bel ons 020-6352440 of via het contactformulier. Op afspraak ben je ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.