Betalen

‍Wij werken samen met MultiSafepay. Hierdoor kunnen wij meerdere betaalmogelijkheden aanbieden. Alle verbindingen zijn beveiligd via een SSL verbinding. SSL staat voor Secure Sockets Layer en houdt in dat de verbinding met de financiële instantie veilig is.

‍We bieden de volgende betaalopties aan:

iDEAL

‍Met iDEAL kun je veilig en snel betalen. Om met iDEAL te kunnen betalen, dient je bankrekening gekoppeld te zijn aan een internet bankierenpakket. De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL:
ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Creditcard

‍Met deze betaaloptie dien je de creditcard gegevens in te voeren, houd daarom je creditcard en de daarbij behorende CVC code bij de hand. De CVC code staat achterop de kaart en bestaat uit 3 cijfers.

Overboeking/aanbetaling

‍Bij overboeking/aanbetaling vragen wij je altijd om 50% van het totale aankoopbedrag vooruit te voldoen. Je kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer IBAN NL75ABNA0441633129 t.n.v. InteriorWorks B.V. Klanten in het buitenland gebruiken de volgende gegevens: BIC ABNANL2A

Wanneer wij het bedrag ontvangen hebben, nemen we de bestelling in behandeling.
De resterende 50% dient voor levering op onze bank te zijn bijgeschreven.
Heb je een afspraak met ons leveringsbedrijf, de M.G. Facility, dan mag het restant bedrag ook contant bij de monteur betaald worden. Let op: er zijn geen pinmogelijkheden bij de chauffeur/monteur.

Vermeld bij het overmaken altijd het ordernummer. Zonder ordernummer kunnen wij de bestelling niet achterhalen. Wanneer wij de aanbetaling niet binnen 14 dagen hebben ontvangen, zal de bestelling automatisch, zonder tegenbericht, geannuleerd worden.

Kortingscode

‍Ben jij de gelukkige die in het bezit is van een kortingscode, vergeet deze dan niet vóór het afrekenen in te vullen bij ‘kortingscodes’. De kortingscode en de daarbij behorende korting zal dan direct zichtbaar zijn.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen?

‍Neem dan contact met ons op via: info@interiorworks.nl of 020 635 24 40.
Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.30 - 17.00.

Icff

Icff

May 16, 2019
Afbeelding

‍Advies nodig van een interieur guru?

Neem contact met ons op
InteriorWorks voor projectinrichting, kantoorinrichting en horeca inrichting