IW IW
blog header - booths showroom event

Terugblik op ons booths showroom event

Geschreven door InteriorWorks op 10 oktober 2022

Je ziet de akoestische belcel of booth steeds vaker terug op het kantoor van nu. Meer en meer werkgevers zien in dat concentratiewerkplekken een goede oplossing zijn voor de hybride werkomgeving. Maar met een groot aanbod aan merken, functionaliteiten en formaten en met een verschil in prijs zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

Om te helpen bij die keuze hebben wij in november acht verschillende booths in onze showroom geplaatst. Deze konden door klanten en geïnteresseerden uitgebreid worden getest.

Hieronder een korte terugblik van ons showroom event, inclusief een white paper met onze bevindingen na twee weken testen.

Uitgebreid getest

Team krijgt uitleg over de booths

Van 14 t/m 25 november 2022 had iedereen de mogelijkheid om langs te komen in onze showroom in Amsterdam om de booths te ervaren en vergelijken. Naast veel positieve reacties online hebben wij deze twee weken veel mooie klanten en geïnteresseerden mogen verwelkomen.

Om zo goed mogelijk te kunnen helpen bij vragen en alle interesse, heeft ons team de van tevoren de pods goed getest en doorgenomen. Van een kort telefoontje tot een lange video call en van een 1:1 tot gefocust werken, alles is getest. Daarnaast hebben wij een uitgebreide training van alle aanwezige fabrikanten gehad en zijn we volledig op de hoogte van alle specificaties en mogelijkheden.

Overige concentratie oplossingen

Van links naar rechts: DUM, +Halle en Abstracta, Bogaerts

Ook vond je diverse andere concentratie oplossingen in onze showroom, want concentratiewerkplekken is meer dan alleen pods. Zo kon je de award winnende Orgatec 2022 stand van DUM met de Beech Hotel Privacy bekijken, de +Halle Opus High Back en het akoestische Air X scherm van Abstracta.

Ook Bogaerts was van de partij met hun MONO Solo en de MONO Desk prototype, die gelijk goed getest kon worden door bezoekers.

White paper: 8 booths getest en vergeleken

Interesse in een belcel of meeting booth voor op kantoor, maar geen idee waar je moet beginnen door het grote aanbod aan merken, functionaliteiten en formaten? In deze white paper geven we je informatie over de aanschaf en hebben we 8 verschillende booths uitgebreid getest en vergeleken.

De geteste booths
5 voordelen belcel blog

Werken in de Framery Q

Onderstaande booths vond je twee weken lang in onze showroom. Klik op de link voor meer informatie per pod.

Niet langs kunnen komen in november en ben jij nu ook benieuwd hoe geluidsdicht zo'n belcel nou echt is, hoe comfortabel het werkt tijdens een video meeting of voor advies over hybride kantooroplossingen van onze interieurspecialisten? Neem dan contact op met ons team. Wij helpen je graag verder!