IW IW
herman_miller_blog_header_interiorworks

Herman Miller Dealer Dialogue

Geschreven door InteriorWorks op 28 december 2017

Herman Miller productpresentatie in Milaan | Dealerdag

In december vond de jaarlijkse dealer dialogue van Herman Miller plaats in Milaan. Op deze dag worden de Europese dealers uitgenodigd om terug te blikken op het afgelopen jaar en krijgen zij een exclusieve preview van een aantal nieuwe producten die begin 2018 in de collectie van Herman Miller verschijnen. Ook InteriorWorks was aanwezig. Lees hieronder meer over het evenement, wat je volgend jaar kunt verwachten van Herman Miller en wat wij vinden van de gepresenteerde productseries.

Voorheen werd de Herman Miller dealerdag in Engeland gehouden, maar vanwege de groeiende dealergemeenschap in Europa is hij dit jaar voor het eerst in Milaan gehouden. Wij werden met een uitgebreide lunch verwelkomt in een hotel naast de Duomo. Hierna vond er een presentatie plaats waarbij onder andere het nieuwe meubelprogramma Memo, ontworpen door Tim Wallace, en het zitprogramma Keyn, ontworpen door forpeople, werden gepresenteerd. Na de presentatie was het tijd voor een cocktail in de vernieuwde Herman Miller showroom en daarna werden wij verrast met een exclusief diner. Een mooie gelegenheid om na te praten over de presentatie en te netwerken met het Herman Miller team en andere dealers. Hieronder vertellen wij meer over het Memo werksysteem en de Keyn stoelenlijn. Bekijk een sfeerimpressie van de productlancering en lees wat wij van deze nieuwe productseries vinden.

herman_miller_milaan_interiorworks

Herman Miller Memo werksysteem

Met het Memo werksysteem kunnen bedrijven flexibeler omgaan met de ruimte. De bureaustructuur is opnieuw uitgevonden. Met het Memo werksysteem kunnen verschillende soorten ruimtes gecreëerd worden zodat mensen zelf kunnen kiezen welke plek het beste bij hun werkzaamheden past.

Bedrijven maken steeds vaker gebruik van een samenwerkingsruimte en hebben behoefte aan meer keuze uit werkopstellingen zonder dat ze vast zitten aan complexe systemen. Het Memo werksysteem van Herman Miller is de ideale bureau-oplossing voor zowel startups als multinationals. Zoals je hieronder kunt zien kun je diverse opstellingen maken met Memo. Combineer een bureau met een vergaderplek of richt de ruimte zo in dat je aan de ene kant een workbench hebt en aan de andere kant een informele overlegplek.

herman_miller_memo_werkplekken

Herman Miller Keyn stoelenlijn

De nieuwe stoelenlijn van Herman Miller bestaat uit een reeks vergader- en bijzetstoelen die reactieve beweging en direct comfort bieden. Keyn biedt extra comfort vanwege de CradleFlex, hierdoor blijf je gefocust en comfortabel. De stoel kan gemakkelijk tot 10 graden kantelen.

Door het onderstel, de afwerking en de bekleding te wijzigen kan de Keyn stoel ingezet worden in diverse ruimtes. Hierdoor kun je hem precies zo afstemmen dat hij past binnen de gewenste ruimte, denk aan vergaderruimtes, directiekamers, restaurants of cafés. Hoewel de combinaties eindeloos zijn en dus iedere stoel anders kan zijn, is de visuele aantrekkingskracht van de stoel altijd hetzelfde. De stoelen zijn overigens ook goed te combineren met de Mirra en Aeron stoelen van Herman Miller. Bekijk de Herman Miller Keyn stoel hier.

herman_miller_keyn_stoelen_interiorworks

Herman Miller voor projectinrichting

In veel van onze projecten worden designmeubelen gebruikt van Herman Miller. Wij verwachten dat zowel het Memo werksysteem als de uitgebreide Keyn stoelencollectie het goed gaan doen binnen de projectmarkt. Herman Miller biedt hiermee nog meer diversiteit aan. Diversiteit op het gebied van functionaliteit, flexibiliteit en ook op het gebied van styling. Bekijk hier de hele online collectie van Herman Miller, van de iconische Herman Miller Aeron bureaustoelen tot aan de moderne en luxe Wireframe fauteuils en banken. Wil je meer weten over het Herman Miller Memo werksysteem of over de Keyn stoelenlijn? Neem dan contact op met één van onze projectinrichters. Voor vragen en offertes kun je ons bereiken via: contactformulier of 020 635 24 40.