IW IW
interieur_designbeurzen_2020_blog_header_interiorworks
Interieur en designbeurzen 2021
Geschreven door InteriorWorks op 14 januari 2021

Deze interieur en designbeurzen mag je niet missen

UPDATE: de interieur- en designbeurzen van 2023 vind je hier.

Na een jaar met beurzen die werden afgeblazen vanwege COVID-19 is 2021 een nieuw jaar met nieuwe kansen! Zo staan er dit jaar weer genoeg beurzen op de planning. Van Amsterdam, tot Chicago, tot Milaan. Wij hopen, net als vele andere architecten en interieurfanaten, met ons hele hart dat het dit jaar mogelijk wordt om deze beurzen te bezoeken. We zien dat veel beurzen later in het jaar zijn gepland om de kans op cancellen te verkleinen. Om een duidelijk beeld te krijgen van wanneer en waar dit jaar beurzen plaats gaan vinden, hebben wij in deze blog een lijst samengesteld. Neem bijvoorbeeld een bezoek aan The Independent Hotel Show in Amsterdam, Salone del Mobile in Milaan of Biennale Interieur in Kortrijk!

Augustus
Stockholm Design Week

23-29 augustus 2021
De Stockholm Design Week is een jaarlijks terugkerend event in Stockholm waar de laatste designtrends te zien zijn.

September
Salone del Mobile. Milano

5-10 september 2021
Dit jaar vindt de 60e editie van Salone del Mobile in Milaan plaats. Voor het eerst brengen ze alle productcategorieën samen.

Maison&Objet

9-13 september 2021
Tijdens Maison&Objet staat Parijs geheel in het teken van interieur, interieurdesign, architectuur en lifestyle. Door middel van shows, evenementen en haar digitale platform worden deze aspecten getoond.

3daysofdesign

16-18 september 2021
3daysofdesign is de perfecte kans om een kijkje te nemen in de designkeuken van Kopenhagen. Deze beurs staat geheel in het teken van lifestyle, verlichting en interieur en is een snoepwinkel voor designliefhebbers.

London Design Festival

18-26 september 2021
London Design Festival is hét event van de UK voor professionals in de design industrie. Het festival dat voor de 19e keer wordt gehouden vindt zich verspreid over Londen plaats.

Oktober
NeoCon Chicago

4-6 oktober 2021
Als sinds 1969 vindt NeoCon plaats in The Mart in Chicago. NeoCon is het belangrijkste jaarlijkse event voor de commerciële design industrie.

Biennale Interieur presenteert:
PLEASE, HAVE A SEAT

15 oktober tot en met 14 november 2021
Dit jaar zal het event deels fysiek en deels digitaal plaatsvinden. De exhibitie genaamd PLEASE, HAVE A SEAT brengt oog voor detail, een verrassende setting en natuurlijk geweldige designs.

November
ICFF

14-15 november 2021
The International Contemporary Fair en WantedDesign Manhattan slaan de handen ineen. Voor het eerst zullen ze hun bereik op een fysieke beurs samen laten komen. De beurs zal plaatsvinden in het Javits Center in New York.

 

Update: hier vind je de interieur- en designbeurzen van 2022