IW IW
interieur designbeurzen 2022
Interieur- en designbeurzen 2022
Geschreven door InteriorWorks op 15 april 2022

Op een rijtje: de interieur- en designbeurzen die je niet wilt missen

UPDATE: de interieur- en designbeurzen van 2023 vind je hier.

Na twee jaar met beurzen die grotendeels zijn afgeblazen vanwege het coronavirus, staat 2022 weer compleet in het teken van inspiratie. Bijna alle grote interieur- en designbeurzen vinden weer plaats, al dan niet in een nieuwe vorm. Zo nemen 3daysofdesign in Kopenhagen, Maison&Objet in Parijs en het London Design Festival dit jaar de hele stad over. En in Nederland kun je weer Design District in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek bezoeken met meer dan 200 merken.

Hieronder vind je een handig overzicht van de beurzen die dit jaar plaatsvinden. Alle trends en need to knows vind je ook op onze blog terug.

Mei
ICFF

15-17 mei 2022
The International Contemporary Fair en WantedDesign Manhattan slaan de handen ineen. Samen organiseren ze The Fair in het Javits Center in New York City met talloze inspirerende talks en events.

Juni
Salone del Mobile.Milano

7-12 juni 2022
Ook de Salone del Mobile in Milaan vindt eindelijk weer plaats. De beurs is dit jaar opgedeeld in drie stijl categorieën: klassiek, design en xLux.

Benieuwd naar de must-see tips van de Milaan Design Week 2022? Je vindt ze in onze nieuwste blog.

Design District

8-10 juni 2022
De 19e editie van Design District vindt zoals vanouds weer plaats in juni in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Drie dagen lang inspiratie met presentaties van 200 van de mooiste interieurmerken.

NeoCon Chicago

13-15 juni 2022
Als sinds 1969 vindt NeoCon plaats in het iconische theMART in Chicago. NeoCon is het belangrijkste jaarlijkse event voor de commerciële design industrie.

3daysofdesign

15-17 juni 2022
3daysofdesign is de perfecte kans om een kijkje te nemen in de designkeuken van Kopenhagen. Dit jaar is het thema "Remember to play" en vindt de beurs verspreid over de stad plaats.

September
Maison&Objet - In the City

8-17 september 2022
Maison&Objet neemt in september Parijs over tijdens de Paris Design Week. Tijdens dit 10-daagse event vind je door heel Parijs nieuwe concept stores, staged window displays, meet & greets met designers en inspiratie.

London Design Festival

17-25 september 2022
Het London Design Festival zet Londen dit jaar neer als dé design stad van de wereld. De 20e editie van het festival zal net zoals Maison&Objet ook verspreid over de stad plaatsvinden.

Oktober
Dutch Design Week

22-30 oktober 2022
Eindhoven staat eind oktober weer negen dagen lang in het teken van design tijdens de Dutch Design Week.

Benieuwd wat er allemaal is? Lees hier onze 7 tips!

Orgatec Keulen

25 - 29 oktober 2022
Na vier lange jaren opent Orgatec eindelijk zijn deuren weer in Keulen. In de Koelnmesse vind je meerdere hallen met de bekendste merken voor (kantoor)meubilair.