IW IW
interieurtips_herfst_hoofdfoto_blog_interiorworks

Interieurtips: De lekkerste loungestoelen met oa; Moroso, byLassen, Fritz Hansen en nog vele andere.

Interieurtips | Herfst 2016

Geschreven door InteriorWorks op 9 december 2016

Interieurtips | Herfst 2016 - maak je interieur herfstproof

De herfst is officieel van start en of je dat nu leuk vindt of niet, het weer zal snel veranderen. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel. Zo ook de herfst. Kou, regen en wind wisselen zich af met fijne wandelingen door de bossen, warme chocolademelk in de herfstzon en avonden op de bank hangen. Weer of geen weer, soms heb je behoefte om aan de drukte te ontsnappen. Thuis plof je met een kop thee op de bank of lounge stoel en kom je even tot rust. Wij vroegen ons af waarom we dit op de werkvloer niet (kunnen) doen... Een ontspannen mens is toch een tevreden mens? En tevredenheid stimuleert de productiviteit. Tijd dus om een ruimte te creëren waar jij, je werknemers, bezoekers en/of gasten zich terug kunnen trekken.

Vandaag geven wij verschillende interieurtips waarmee je de woonkamer, hotelkamer, restaurant, lobby of kantoorruimte gemakkelijk herfst- en winterproof maakt. Nu denk jij vast, “ja, hallo… ik ga niet een heel nieuw interieur aanschaffen omdat het slecht weer is”. Groot gelijk. Dat is ook helemaal niet nodig. Investeer in een paar kwalitatief goede en comfortabele items, zoals een lounge stoel, bank en een mooie salontafel. Verder is het belangrijk dat je de ruimte aankleedt met sfeerverlichting, een stapel leesvoer, een plantje, achtergrond

Interieurtips: 10 x lounge stoelen

Comfortabel, warm, rustig, zacht en ontspannend. Laten we eerlijk zijn, een lounge stoel heeft ontzettend veel aantrekkingskracht. Perfect om even een momentje van rust te pakken. Wat ons betreft de nummer 1 investering voor een ruimte of zithoek waar men zich even kan afzondering. Om vervolgens, helemaal opgeladen, de dag weer productief door te komen. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment van lounge stoelen, fauteuils en banken.

Wil je nog meer interieurtips ontvangen, meer informatie over één van bovenstaande lounge stoelen? Of ben je op zoek naar grote aantallen voor de inrichting van een restaurant, hotel of werkomgeving? Neem dan contact met ons op via: contactformulier of telefonisch op 020-2358560.