IW IW

InteriorWorks is genomineerd voor de Dezeen Awards 2021, categorie: Duurzaamheid.

 

Geschreven door InteriorWorks op 25 augustus 2021

InteriorWorks is in beeld bij de top van de wereld!

De Dezeen Awards zijn de maatstaf voor de internationale top en is een belangrijke onderscheiding voor architecten en ontwerpers overal ter wereld. Jaarlijks reikt 's werelds meest populaire en invloedrijke architectuur- en designwebsite deze felbegeerde awards uit en InteriorWorks strijdt mee!

De Dezeen Awards identificeren 's werelds beste architectuur, interieurs, ontwerpen, studio’s, duurzaamheid en media in diverse subcategorieën. De inzendingen voor de Awards van 2021 zijn geselecteerd uit meer dan 4.700 inzendingen uit 87 landen en dit jaar heeft Dezeen Awards 2021, de nieuwe categorie duurzaamheid geïntroduceerd. De longlist van de categorie duurzaamheid bestaat uit 75 genomineerde uit 3 subcategorieën. Duurzaam bouwen, duurzaam design en duurzaam interieur.

Ons inspiratiecentrum ‘Park Office’ is genomineerd voor de categorie: Duurzaam interieur. Dat betekent dat het ontwerp van Park Office tot de 25 beste - duurzaamste interieurs - ter wereld behoort!

Duurzaam interieur en Park Office

‘Een nominatie voor Park Office is een pluim op ons werk. Interiorworks vindt dat een duurzaam interieur meer is dan een verzameling van gerecyclede materialen. Duurzaam betekent voor InteriorWorks; circulair, energieneutraal maar vooral WELL being zoals gezonde, lucht, licht, voeding, beweging, geur, akoestiek en gevoel. Het interieur is een middel om zijn doel te dienen. Wanneer je Park Office binnenkomt, dan voel je direct wat wij bedoelen, alles klopt. En dat is voor ons het hoogst haalbare, dat is duurzaamheid.’ Jeroen Mittelmeijer & Chantal Gomez Muñoz

Met dank aan al onze betrokken partners

Een impressie van de genomineerde Park Office!

Ook interesse in een duurzaam kantoor?

WIl je meer horen over onze visie met betrekken tot een duurzaam kantoor? Of wil je sparren over de mogelijkheiden voor jouw bedrijf. Onze interieurspecialisten helpen je graag. Neem contact met ons op via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! Je kan ons natuurlijk ook direct bellen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Je kan ons bereiken via +(31)20 – 635 24 40.