IW IW
InteriorWorks-op-bezoek-bij-The-Senator-Group

InteriorWorks op bezoek

Geschreven door InteriorWorks op 28 december 2017

InteriorWorks op bezoek bij The Senator Group

InteriorWorks was uitgenodigd om meer inzicht te krijgen in de organisatie en het productportfolio van The Senator Group. InteriorWorks reisde af naar Engeland om kennis te maken met het team, voor een bezoek aan de productielocatie en een rondleiding door de showroom.

Voorafgaand aan het bezoek van de productielocatie en de showroom waren wij uitgenodigd om naar de voetbalwedstrijd Manchester City – Feyenoord te gaan. Het bezoek aan de productielocatie en de showroom verliep gelukkig een stuk soepeler dan de voetbalwedstrijd.

De dag na de wedstrijd werden wij gastvrij ontvangen bij The Senator Group. Wij kregen een rondleiding door de productielocatie en brachten daarna een bezoek aan de showroom. Hier kregen wij een producttraining en werd het gehele productassortiment aan ons getoond.

Er werd extra aandacht besteed aan de producten die interessant zijn voor InteriorWorks. Denk aan diverse bureaustoelen, vergaderstoelen en collecties die zowel voor kantoren als voor openbare ruimtes geschikt zijn zoals de Conic collectie (hieronder te zien op de foto).

interiorworks_the_senator_group_conic

Het was een nuttig, maar ook zeker leuk bezoek. Wij hebben de mogelijkheden van The Senator Group op een leuke manier leren kennen, waarvoor dank! Wij zijn erg te spreken over de uitgebreide collectie, de kwaliteit en de organisatie die achter het bedrijf zit. Wij verwachten dan ook dat de interieur- en projectmarkt de komende jaren veel gaan horen van The Senator Group. Lees hieronder meer over de meubelleverancier en haar merken en bekijk een kleine sfeerimpressie van ons bezoek aan de The Senator Group.

interiorworks_the_senator_group_sfeerimpressie

The Senator Group voor projectinrichting

The Senator Group bestaat uit drie merken: Senator, Allermuir en Torasen. Ieder merk heeft zijn eigen individuele persoonlijkheid en samen vullen ze elkaar aan. Dit is dan ook hun kracht: ze bieden een uitgebreid assortiment aan, ongeacht het type project, stijl en budget.

Senator
Senator biedt bureaustoelen, bureaus, vergaderstoelen, multifunctionele zitplaatsen en opbergruimte voor grote en kleine kantooromgevingen aan.

Allermuir
Allermuir heeft allerlei soorten meubels in het assortiment die gebruikt kunnen worden om mooie ruimtes te creëren waar mensen werken, ontmoeten, dineren en ontspannen. Het Allermuir assortiment heeft dan ook alles in huis voor kantoren, horeca en openbare ruimtes.

Torasen
Torasen heeft eenvoudige en kostenbewuste meubels in de collectie die bijdragen aan ruimtes als ontvangstruimtes en recepties. Daarnaast heeft Torasen diverse multifunctionele zitmeubels in de collectie voor zakelijke ruimtes.

InteriorWorks projectinrichting

Ben je op zoek naar meubilair voor de projectinrichting van een kantoor, horecazaak of openbare ruimte? Neem dan contact op met één van onze projectinrichters. Wij denken graag mee en kunnen op basis van grote aantallen ook scherpe prijzen offreren. Onze projectinrichters zijn bereikbaar via: contactformulier of 020 635 24 40.