IW IW
moroso_opening_showroom_sfeer_interieur

Opening nieuwe showroom Moroso Amsterdam

Geschreven door InteriorWorks op 29 december 2018

Afgelopen vrijdag zijn Marloes en Roos op uitnodiging van Burik&Burik een borrel gaan drinken in de kakelverse Moroso showroom in Amsterdam. Dit is een plek waar projectinrichters, architecten, opdrachtgevers, retailers en consumenten inspiratie op te doen door middel van de uitgebreide en oh zó knappe collectie van Moroso.

Er hing een relaxte sfeer tijdens de opening van het design merk. Dit door de opstelling van het meubilair, de setting van de showroom en de heerlijke Italiaanse hapjes. Op de begane grond was de collectie van het merk te zien en werd geaccentueerd door de verlichting van Tom Dixon; een erg goede combinatie als je het ons vraagt. Op de eerste verdieping van het pand werden we feestelijk ontvangen door de Diesel by Moroso collectie, waar je nogal hebberig van wordt. Opvallend waren de twee enorme kunstwerken aan de muur; gemaakt door twee verschillende kunstenaars. Daarnaast hing er een lichtplan waar je “U” tegen zegt die speciaal op maat gemaakt is door Studio Rublek voor de Moroso showroom.

We hebben een aantal kiekjes voor je onder elkaar gezet om een indruk te krijgen van de Moroso showroom, en raden je aan om deze eens te bezoeken aan de Cruquiusweg in Amsterdam.

morso_opening_showroom_sfeer_event

Moroso

Het Italiaanse familiebedrijf Moroso is opgericht in 1952. Ooit begonnen als klein ambachtelijk bedrijf, maar door de jaren heen uitgegroeid tot een succesvol, internationaal bekend designlabel. Ondertussen staat de tweede generatie aan het roer. Zij werken nog steeds volgens de oude tradities. Zo staan zij open voor nieuwe ideeën, ze kijken vooruit en ze durven. Dit in combinatie met vakmanschap, hoogwaardige materialen en industriële innovaties en processen zorgt er voor dat zij unieke producten kunnen ontwerpen.

moroso_opening_showroom_sfeer