IW IW
terugblik_interiorworks_2019_header_blog

Terugblik 2019: InteriorWorks

Geschreven door InteriorWorks op 31 december 2020

Een bewogen en succesvol 2019

Allereerst willen wij iedereen een gezond en succesvol 2020 toewensen. Met dit artikel blikken we terug op een druk maar zeker succesvol jaar!

Park Office

Wie bij InteriorWorks denkt aan 2019, denkt vrijwel meteen aan de verhuizing. Het heeft een aantal maanden geduurd voordat de deuren officieel werden geopend, maar het eindresultaat mag er zijn en het is veelbelovend!

Hieraan voorafgaand werd langere tijd overlegd over alle facetten omtrent het nieuwe pand. Zo kun je nagaan dat het veel voeten in de aarde heeft gehad: van bouwplaats tot aan de fundering en het interieurconcept. Je kan het zo gek niet bedenken of het is van A tot Z besproken. Deze klus hebben we natuurlijk niet alleen kunnen klaren. Zonder de hulp van vele partijen waren we nooit tot dit eindresultaat gekomen. Hierover binnenkort meer..

Het is nog even afwachten, maar in 2020 zullen wij Park Office tot in de kleinste details uitlichten op onze website. Zo kun je alles lezen over het interieurontwerp, meubilair, de look en feel en natuurlijk de gedachten achter het concept Park Office.

terugblik_interiorworks_2019_parkoffice

Wat hebben we gedaan

Projecten als Swissport, Gemeente Heerhugowaard, Greystar, Kennedy van der Laan, Onderlinge en EY (Ernst & Young) mochten we in 2019 als succesvolle interieurprojecten afronden. Gemeente Heerhugowaard en Kennedy van der Laan zijn niet te missen op onze website. Echter, is dit nog maar een greep uit ons portfolio. In 2020 zullen er nog vele projecten volgen en natuurlijk krijgen deze projecten ook een plek op de website.

Nieuws in overvloed want naast onze projecten bezochten we inspirerende beurzen en organiseerden we interessante events voor onze partners. Eén daarvan is de zelf georganiseerde trip naar Salone del Mobile waar we drie dagen lang alles op het gebied van interieurdesign en kunst ontdekten in de befaamde stad Milaan. Hiervoor waren verschillende interieurarchitecten uitgenodigd. Naast Salone del Mobile was 3daysofdesign in Kopenhagen ook favoriet bij onze collega’s. In samenwerking met Byotten agenturen nodigden we architecten uit om samen de designbeurs bij te wonen. Hier bezochten we o.a. het nieuwe kantoor van Muuto, de showroom van Normann Copenhagen en het Deense HAY house.

Het jaar werd goed afgesloten met het eigen georganiseerde event in onze nieuwe showroom. Tijdens het Fogia X SOM tales of perfume event maakten onze partners (architecten) kennis met de Scandinavische designs van Fogia en zorgde SOM tales of perfume voor een botanische geurbelevenis waar nog lang over nagepraat zal worden.

terugblik_interiorworks_2019_projecten_events

Wat gaan we doen in 2020?

In 2020 hebben we veel in petto! We zetten de volle focus op het bezoeken van beurzen. Dit jaar staat favoriet Salone del Mobile 2020 weer op de planning. Hier zullen onze interieurspecialisten en sales hunters hun ogen richten op de nieuwste trends en designs voor jouw projectinrichting.

Het nieuwe kantoor is er niet om stil te laten staan, dus gaan we er ruimschoots gebruik van maken. Dit willen we doen door ons te focussen op meer events met partners. Het Fogia X SOM tales of perfume event heeft zo goed uitgepakt, dat het ons nog meer energie geeft om dit voort te zetten. Welke events het gaan worden en met wie… tsja, dat houden we nog even geheim. Stay tuned!

Het allerbelangrijkste is dat we ons blijven richten op jullie! In 2020 zullen we ons beste beentje voortzetten om nog meer en nog betere interieurprojecten op te leveren en dat we tevreden kunnen terugkijken op de samenwerkingen. Kom gerust even langs in de nieuwe showroom om te brainstormen met onze interieurspecialisten of om gewoon eens rond te kijken.

We kunnen Park Office natuurlijk niet zomaar aan jullie voorbij laten gaan, dus naast de presentatie op onze website zullen we in 2020 ook de officiële opening bekendmaken. Hoe, wat of wie, dat houden we nog even voor onszelf… maar wees niet bang. Hierover later meer. Wij gaan er weer met volle 100% tegenaan en hopen jullie dan ook terug te zien in dit nieuwe jaar!