Drentea Akoestische schuifdeurkasten

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Drentea Akoestische schuifdeurkasten
Selecteer uw aantal sterren

Drentea akoestische schuifdeurkast kan als kast maar ook als roomdivider gebruikt worden. Door de vele opties voldoet de kast van Drentea aan alle eisen van het opbergen van de administratie.

Lees meer
Beschikbaarheid
levertijd 6 - 8 weken
  • Gratis verzending door heel Nederland
  • Veilig betalen
€ 1.840,00 incl btw € 1.520,66 excl btw

Drentea Akoestische schuifdeurkasten

Drentea Akoestische schuifdeurkasten zijn opgebouwd uit 2 rompdelen met voorlangs lopende deuren.

Specificaties Drentea Akoestische schuifdeurkasten

De deuren zijn standaard voorzien van een gatenpatroon waarachter een stof wordt aangebracht. Deze stof is leverbaar in 2 kleuren. De kasten zijn aan te passen en kunnen ingericht worden met accessoires zoals legborden, uittrekframess en/of systeemladen. De kast is 3 ordnerhoog en in 2 breedte maten verkrijgbaar. Op de kast is een stalen top gemonteerd die dezelfde kleur als de romp heeft.

Vragen?

Heb je vragen over een product of wil je een offerte aanvragen? Onze interieur guru's helpen je graag. Neem contact op via: info@interiorworks.nl of 020 635 24 40.

Specificaties
Kleur Wit
Materiaal Staal
Afmetingen Zie opties voor mogelijkheden
Afsluitbaar Ja
Garantie 5 jaar
Merk Drentea
Ontwerper Drentea designteam
Modulair Nee
Opties Afsluitbaar, Deuren, Lades, Open
Productsoort Opbergen
Complete the look

Drentea

Drentea

Focus On People

Bekijk alles van dit merk

InteriorWorks projectinrichting voor kantoren, horeca, educatie & zorg

Kantoor-, horeca-, educatie- & zorgbranche

Projectinrichting & interieurdesign

Bekijk al onze projecten

Dutch design merken en ontwerpers Moodboard InteriorWorks

Inspiratiemomentje

Raak geïnspireerd door onze moodboards

Bekijk alle moodboards

Drentea

Drentea heeft zich sinds 1955 continue ontwikkelt. De focus lag eerst op technische verlichting en handelsproducten, gevolgd door meubelen voor kantoor- en huisomgeving. Heden richt Drentea zich op het ontwerp van innovatieve werkfaciliteiten voor kantoor- en werkomgeving. Drentea ontwikkelt en produceert alles duurzaam en circulair, hun milieuvriendelijke producten zijn na gebruik recyclebaar.

Vragen?

Heb je een vraag over een product, het merk of wil je graag advies ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze projectinrichters. Als officiële dealer van Drentea kunnen wij alle producten leveren en bij grote aantallen scherpe prijzen offreren.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot en met 17:00 uur bereikbaar via: info@interiorworks.nl of 020 635 24 40.

Drentea series

Het product dat je nu bekijkt behoort tot een reeks. Dit houdt in dat er nog meer producten in dezelfde lijn zijn ontworpen, maar dan net even anders. Het is dus mogelijk om meerdere producten uit één collectie te combineren, hoe leuk is dat? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat die andere variant nét iets beter past bij de rest van het interieur. Hoe dan ook, het bekijken van de hele reeks kan geen kwaad, wellicht brengt het je zelfs op ideeën. Hiernaast kun je alle varianten van dit product bekijken. Voor nog meer inspiratie kun je natuurlijk ook doorklikken naar de pagina van Drentea, hier zijn alle producten zichtbaar. Wil je liever advies ontvangen of heb je een vraag over een product uit de collectie? Onze interieuradviseurs helpen je graag. 

Drentea
Drentea Collectie

Combineer diverse items uit de collectie en creëer zo een unieke setting.

Design District - Wat hebben we gezien?

Design District - Wat hebben we gezien?

InteriorWorksJune 11, 2018

Officiële dealer van 200+ merken

Bij InteriorWorks vind je de beste nationale en internationale designmerken. Wij zijn dealer van ruim 200 merken. Met onze jarenlange ervaring in de projectinrichting kunnen wij jou voorzien van deskundig advies en scherpe offertes.

Vragen?

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van nieuw kantoormeubilair?
Zoek je grote aantallen horeca meubilair? Of wil je gewoon kwalitatief goed designmeubilair voor thuis? Wij hebben het allemaal. Onze interieuradviseurs helpen je graag. Zij weten alles op het gebied van projectinrichting binnen de horeca-, office-, educatie- en zorgbranche.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot en met 17:00 uur bereikbaar via:

☎ 020 635 24 40 | ✉ info@interiorworks.nl

InteriorWorks Projectinrichting | Officieel dealer van 200 design merken