Dutch designers

Op InteriorWorks.nl vind je design meubels, woonaccessoires, en verlichting van ruim 70 bekende Nederlandse ontwerpers als W.H GispenMarcel WandersStudio JobMaarten BaasAlex de Witte en Scholten & Baijings. Bekijk designklassiekers als de 405 fauteuil van W.H. Gispen of ga voor één van de moderne en tijdloze ontwerpen van Bertjan Pot zoals de Slim tafel die hij ontwierp voor Arco.

Heb je een vraag of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met één van onze projectinrichters: info@interiorworks.nl of 020 635 24 40. 

 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • Populair
van 421 artikelen
 1. Puik Option stoel - vierkant-rond
  Puik Option stoel - vierkant-rond
  € 224,00 incl btw € 185,12 excl btw
  • Donkerblauw
  • Geel
  • Grijs
  • Zwart
 2. Creafort ROR tafel
  Creafort ROR tafel
 3. Loof Node bench
  Loof Node bench
  € 695,00 incl btw € 574,38 excl btw
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • Populair
van 421 artikelen
Advies nodig van een interieur guru?

Meubels van Dutch Designers vind je op InteriorWorks.nl

Dutch Designers Scholten & Baijings

Op InteriorWorks.nl vind je design meubels van ruim 70 Dutch designers. Sommige ontwerpers hebben een eigen label en vele ontwerpen voor nationale en internationale design merken als Moooi, Establisehd & Sons, HAY en Vitra. Hierboven vind je diverse meubels van Nederlandse ontwerpers. In het menu kun je filteren op type product, dat maakt het zoeken wat makkelijker. Heb je een vraag over een product? Een Dutch designer of merk? Neem dan contact met ons op. Ook als je op zoek bent naar grote aantallen voor projectinrichting, als officiële dealer van ruim 200 design merken kunnen wij namelijk scherpe prijzen offreren. Onze projectinrichters zijn bereikbaar via: info@interiorworks.nl of 020 635 24 40.

Dutch designers uitgelicht

Scholten & Baijings - kleurrijke en eenvoudige design meubels

Het succesvolle ontwerpersduo Scholten & Baijings ontwerpt voor vele nationale en internationale design merken. Zo vind je hun design meubels bij merken als HAYHerman MillerPastoe, Gelderland en Karimoku New Standard. Je herkent de design producten van Scholten & Baijings aan het kleurgebruik en de goede balans tussen ontwerp en functie. Ze hebben een breed portfolio bestaande uit vloerkleden, servies en theedoeken tot aan pennenbakken, prullenbakken, tafels en stoelen. Meer lezen over het succes van deze Dutch designers? Klik dan hier

Bertjan Pot - zoekt de grenzen op van het materiaal

De Nederlandse ontwerper Bertjan Pot staat bekend vanwege zijn experimentele manier van ontwerpen. Hij zoekt de grenzen op van het materiaal en ontdekt zo het DNA van het materiaal. Met de uitkomst gaat hij aan de slag en daar komen de mooiste design meubels en verlichting uit. Bertjan Pot heeft vele succesvolle en populaire producten gemaakt voor het Nederlandse design merk Moooi. De Carbon chair, de Prop Light en de Random Light zijn een aantal voorbeelden die hij ontwierp voor Moooi. Ook maakte hij producten voor merken als Lensvelt, Arco en Functionals. Hier kun je meer lezen over Bertjan Pot. 

InteriorWorks & Tuttobene

InteriorWorks heeft een samenwerking met Tuttobene. Dit is een platform waar producten van getalenteerde Nederlandse ontwerpers en unieke Nederlandse merken aangeboden worden. Via Tuttobene verkopen wij Dutch design meubels van bekende ontwerpers als Dirk van der Kooij, Alex de Witte en Floris Hovers. Hierboven vind je een selectie aan uiteenlopende moderne design meubels, verlichting en woonaccessoires. Ben je op zoek naar een ander exemplaar? Neem dan contact met ons op, wij kunnen alle door Tuttobene design meubels leveren. 

Dirk vander Kooij – 3D geprinte Dutch Design meubels

De Dutch designer Dirk van der Kooij brengt onder het gelijknamige label Dirk vander Kooij unieke designproducten uit gemaakt van gerecycled materiaal. Zijn zelfgemaakte 3D printer speelt een belangrijke rol in het ontwerpproces van zijn ontwerpen. Meer lezen over deze designer en zijn ontwerpen? Klik dan hier

Alex de Witte – Design meubels met een eigen wil

Alex de Witte vind het belangrijk dat zijn ontwerpen kunnen veranderen tijdens het productieproces. Het eindresultaat hoeft dus niet per se hetzelfde te zijn als het oorspronkelijke ontwerp. Ook Alex de Witte zijn design producten uit onder het gelijknamige Dutch designmerk Alex de Witte.

Floris Hovers – eenvoudige Dutch Design meubels

De Dutch Design meubels van Floris Hovers staan bekend om hun eenvoud. Deze Nederlandse ontwerper brengt producten uit in eigen beheer en werkt ook veel samen met Dutch design merken en internationale design merken als New Duivendrecht, Functionals en het Italiaanse design merk Magis.

Dutch designers Tuttobene InteriorWorks