IW IW
Onze drie duurzaamheidsambities en beloftes

Duurzaamheid heeft voor ons een brede betekenis en is daarom onze kapstok voor drie belangrijke hoofdthema’s waar wij ons als organisatie op focussen: Welzijn, Circulariteit en CO2. Deze hebben wij tevens gekoppeld aan vijf Sustainable Development Goals (SDGs), zoals deze zijn gedefinieerd door de Verenigde Naties.

Om de thema's Welzijn, Circulariteit en CO2 werkbaar te maken hebben we deze per ambitie concreet gemaakt. Hoe we dat doen lees je hieronder.

Ambitie 1: Welzijn

Als interieurspecialist vinden wij het belangrijk om een werkomgeving te creëren waarin werkgeluk centraal staat. Voor ons draait dit niet alleen om meubilair, maar om de balans tussen mens en omgeving. Wij geloven erin dat een passend ontwerp bijdraagt aan het welzijn en de productiviteit van mensen. Meer over onze werkwijze lees je hier.

Als startpunt voor een nieuw project bestaat er de optie om samen een medewerkerstevredenheid- of productiviteitsonderzoek op te stellen. De uitkomst van dit onderzoek gebruiken wij vervolgens om tot een passend ontwerp te komen.

Voor het concretiseren van vitaliteit gebruiken we de relevante WELL principes. InteriorWorks heeft een gecertificeerd WELL AP (Accredited Professional) in training die hierin kan adviseren. Ook zetten we in op SROI en sociale ondernemingen binnen onze projecten.

Op zoek naar advies?

Benieuwd hoe we dit precies aanpakken of hoe onze aanpak kan bijdragen aan een duurzame werkomgeving voor jouw organisatie? Neem dan contact op met ons team via: ☎ 020 - 635 24 40 of ✉ contactformulier.