IW IW

Alle nieuwe trends op het gebied van interieurdesign vind je hier!

De inspiratieruimte in Park Office is voorzien van een praktische tribune gemaakt van beton ciré en grenst aan de bar bestaande uit vloeiende lijnen en natuurlijke materialen. Daarnaast wordt omgeving aangevuld met veel planten wat het meer huiselijk maakt. Klik hier voor meer over Park Office.

Pantone heeft de kleur Viva Magenta verkozen tot Kleur van het Jaar 2023. Zien we deze kleur straks vaker terug in interieurprojecten? Wij zijn benieuwd! Op onze Pinterest-pagina vind je meer inspiratie.

De visie van het Deense designmerk Mater is tijdloos design waarbij vakmanschap en ethiek de belangrijkste principes zijn. Mater produceert duurzame producten met een Scandinavisch design. Bekijk hier de producten.

Hoe ziet de werkplek van morgen eruit? Ons team was aanwezig op Orgatec 2022 in Keulen om dat te ontdekken. De trends die wij hebben gespot vind je hier.

Interesse in een akoestische belcel voor op kantoor, maar geen idee waar te beginnen? Ons team is volledig op de hoogte van alle fabrikanten en opties.

Beplanting bevorderd de vitaliteit van de werknemers. Zo is Park Office ontworpen vanuit een biophilic-design gedachten wat ervoor moet zorgen dat het stress niveau wordt gereduceerd en de connectie tussen gebruiker en natuur wordt vergroot. Wil jij dit ook of ben je benieuwd hoe wij dit hebben toegepast in Park Office? Klik dan hier.