IW IW

Alle nieuwe trends op het gebied van interieurdesign vind je hier!

De inspiratieruimte in Park Office is voorzien van een praktische tribune gemaakt van beton ciré en grenst aan de bar bestaande uit vloeiende lijnen en natuurlijke materialen. Daarnaast wordt omgeving aangevuld met veel planten wat het meer huiselijk maakt. Klik hier voor meer over Park Office.

Gelukkig konden we IMM Cologne in januri 2020 nog in real life meemaken en zagen wij deze opvallende interieurtrends. Denk hierbij aan webbing, aarde tinten, zachte kleuren en veel chroom. Deze trends kwamen voorbij bij merken als: Moroso, Muuto, Ferm Living, Vitra, Zeitraum, Petit Friture en ga zo maar door. Lees hier alles over IMM Cologne 2020.

De visie van het Deense designmerk Mater is tijdloos design waarbij vakmanschap en ethiek de belangrijkste principes zijn. Mater produceert duurzame producten met een Scandinavisch design. Bekijk hier de producten.

In onze showroom vind je nu het nieuwe meubilair van Menu. Deze comfortabele sofa is een perfect meubel stuk om mee te pronken. Wij hebben deze sofa in een mooie roest kleur.

Op zoek naar een praktisch zit/sta bureau voor thuis? De Vepa HomeFit is gemakkelijk in en uit te klappen als bureau en dressoir. Bekijk hier alle thuiswerkplek oplossingen.

Beplanting bevorderd de vitaliteit van de werknemers. Zo is Park Office ontworpen vanuit een biophilic-design gedachten wat ervoor moet zorgen dat het stress niveau wordt gereduceerd en de connectie tussen gebruiker en natuur wordt vergroot. Wil jij dit ook of ben je benieuwd hoe wij dit hebben toegepast in Park Office? Klik dan hier.