Exclusief leverancier van design merken

‍Op zoek naar degelijke topkwaliteit van Herman Miller bureaustoelen, een vergadertafel van Drentea en een bank van Vitra? Of ga je voor de creativiteit van Muuto en Wilkhahn?

‍Van kantoren en scholen tot zorginstellingen en horecazaken: interieur bepaalt onbewust hoe jij je voelt. Duurzame en flexibele werkplekken zorgen voor een open werksfeer, en met de juiste lampen maak je een restaurant intiem. Door jarenlange ervaring snappen wij hoe je met materialen, meubels en de juiste verlichting een goede sfeer neerzet.

‍Bij InteriorWorks zijn we leverancier van meer dan 200 design merken. Bekijk hieronder alle meubelmerken of neem contact op voor advies!

Afbeelding

 

Officiële dealer van 200+ merken

Bij InteriorWorks vind je de beste nationale en internationale design merken. Wij zijn dealer van ruim 200 merken. Met onze jarenlange ervaring in de projectinrichting kunnen wij jou voorzien van deskundig advies en scherpe offertes.

Interieuradvies nodig?

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van nieuw kantoormeubilair? Zoek je grote aantallen horeca meubilair? Of wil je gewoon kwalitatief goed design meubilair voor thuis? Wij hebben het allemaal. Onze interieuradviseurs helpen je graag. Zij weten alles op het gebied van projectinrichting binnen de horeca-, office-, educatie- en zorgbranche. 

 

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot en met 17:00 uur bereikbaar via:

☎ 020 635 24 40 | ✉ info@interiorworks.nl

 

 

InteriorWorks projectinrichting en interieurdesign
Back to top