Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Cruso meubilair

Wij zijn officiële dealer van het Belgische designmerk Cruso dat opgericht is door Olivier Stévenart. Cruso biedt warme en speelse meubels ontworpen door internationaal bekende designers. Het doel  van het merk is om de ecologische voetafdruk voortdurend te verkleinen.

 

Duurzame projectmeubels

Als jong designmerk is het de taak van Cruso om onafhankelijk van trends, duurzame meubels te produceren. Cruso gelooft in eenvoud van de ontwerpen en een duurzame productie, zodat ze het ‘best mogelijk ontwerp bieden’. De creaties van de designers worden daardoor op een verantwoordelijk manier op de markt gezet. Ze doen dit door producten te ontwerpen en te produceren in Europa met duurzame en gerecycled of recycleerbare materialen, zodat het CO2-uitstoot wordt verminderd.

 

De duurzame collectie van Cruso

In de collecties vind je diverse Cruso meubels dat veeleisend is voor dagelijks gebruik, zoals stoelen, loungestoelen, barkrukken, tafels, opbergmeubels en accessoires gemaakt van de mooiste duurzame materialen.

Cruso Springback collectie

De bekendste uit de duurzame collectie van Cruso is de SPRINGBACK. Deze collectie heeft een loungestoel en bijzettafel de loungestoel dat resultaat is van Keiji Takeuchi’s. Door het ontwerp kan de stoel en de tafel in een platte verpakking verzonden worden wat de ecologische voetafdruk ten goede komt.

Cruso Paddle meubels

Wat dacht je van de PADDLE collectie met haar tafels, stoelen en barkrukken dat de ambitie is vanBenoit Deneufbourg's. De duurzame PADDLE meubels van Cruso is gebaseerd op zachte en ronde vormen van peddel bladen. Deze collectie is perfect voor restaurants, dat gebruikt kan worden aan de bar of in de setting tijdens het eten.

 

Cruso Notes collectie

De Cruso Notes collectie bestaat uit wandplankjes en kleine dienbladen. De Notes wandplank is een uitnodiging om te spelen met composities en kleuren. Het biedt een oplossing voor het opbergen en is ook geschikt voor het tentoonstellen van kleine accessoires.

 

InteriorWorks is officiële dealer van Cruso

Zoek je een product uit de collectie die wij niet online hebben staan? InteriorWorks is officiële dealer van Cruso. Wij kunnen de hele collectie leveren en bij grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen offreren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op!