Abstracta

De akoestische producten van Abstracta zijn overal te vinden, in winkels tot in grote kantoren. En dat in wel meer dan 30 landen. Abstracta maakt akoestische meubels die een bijdragen aan een betere functionele werkomgeving. Geluid beïnvloedt ons meer dan wij denken en juist dat is de drijfveer achter Abstracta. Abstracta ontwerpt niet alleen alle producten in huis, ze worden ook in hun eigen fabriek geproduceerd om zo de kwaliteit te waarborgen. 

Ben je op zoek naar een ander product van Abstracta? Wij zijn officiële dealer van Abstracta en kunnen de hele collectie bestellen. Neem contact met ons op via info@interiorworks.nl of telefonisch op 020 63 52 440. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.

Abstracta
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 12 artikelen
 1. Abstracta Alumi Table Scheidingswand
  Abstracta Alumi Table Scheidingswand
  € 436,00 incl btw € 360,33 excl btw
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 12 artikelen
Advies nodig van een interieur guru?

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 525,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

Abstracta akoestische oplossingen voor kantoor projectinrichtingAbstracta akoestische oplossinigen

Abstracta is de pionier op het gebied van akoestiek binnen de interieurbranche. Zij ontwikkelen geluiddempende oplossingen met een hoogwaardige afwerking die bijdragen aan een efficiëntere werkomgeving. Geluid beïnvloed ons meer dan we denken en daarom ontwikkelen ze bij Abstracta producten die geluidabsorptie stimuleren. Het Zweedse designlabel is sinds 1972 actief en de akoestische oplossingen van Abstracta kom je wereldwijd tegen in kantooromgevingen en openbare ruimtes.

Interieurakoestiek met een creatieve touch

De payoff van Abstracta zegt precies dat wat ze doen: “We create better soundscapes”. Volgens Abstracta zijn geluidslekken niet te ontkomen, maar zijn er wel veel manieren om het beter te maken. Met de stijlvolle en moderne akoestische oplossingen van Abstracta hoef je niet te kiezen tussen een creatieve werkomgeving en een aangename werkomgeving qua geluid. De akoestische producten zijn namelijk modern, creatief en stijlvol. Hierdoor kun je de akoestische meubels en oplossingen in diverse interieurs gebruiken.

Abstracta werkt samen met diverse ontwerpers en architecten en ze zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het innoveren van producten. Daarnaast worden de akoestische oplossingen allemaal milieuvriendelijk gemaakt. Zij beschikken dan ook over de volgende certificaten: ISO 14001, ISO 9001 en OHSAS 18001.

Abstracta akoestische collectie

In de collectie van Abstracta vind je akoestische ruimteverdelers, akoestische opbergruimte, akoestische scheidingswanden, akoestische wanddecoratie en akoestische afgesloten ruimtes zoals de Plentywall en de Plentypod. Op InteriorWorks.nl vind je een deel van de Abstracta collectie, maar wij kunnen de gehele collectie aanbieden. Daarnaast bieden wij nog veel meer akoestische meubels aan van merken die gespecialiseerd zijn in akoestiek, bekijk hier het hele akoestische aanbod

Abstracta akoestische oplossingen voor kantoor projectinrichtingAbstracta akoestische wanden

Abstracta heeft verschillende soorten scheidingswanden in de collectie zitten. Zo kun je kiezen voor een akoestische brochurehouder, een akoestische scheidingswand voor tussen de bureaus en ook voor scheidingswanden om diverse werkplekken te kunnen creëren.

Abstracta voor projectinrichting

Ben je op zoek naar grote aantallen akoestische scheidingswanden of andere akoestische oplossingen? Als officiële dealer van Abstracta kunnen wij de gehele collectie leveren en op basis van grote aantallen ook scherpe offertes aanbieden. Neem hiervoor contact op met de projectinrichters van InteriorWorks via: info@interiorworks.nl of 020 635 24 40.