Filter op:
Categorieën

Abstracta akoestische oplossingen

Abstracta is de pionier op het gebied van akoestiek binnen de interieurbranche. Zij ontwikkelen geluiddempende oplossingen met een hoogwaardige afwerking die bijdragen aan een efficiëntere werkomgeving. Geluid beïnvloed ons meer dan we denken en daarom ontwikkelen ze bij Abstracta producten die geluidabsorptie stimuleren. Het Zweedse designlabel is sinds 1972 actief en de akoestische oplossingen van Abstracta kom je wereldwijd tegen in kantooromgevingen en openbare ruimtes.

Interieur akoestiek met een creatieve touch

De payoff van Abstracta zegt precies dat wat ze doen: “We create better soundscapes”. Volgens Abstracta zijn geluidslekken niet te ontkomen, maar zijn er wel veel manieren om het beter te maken. Met de stijlvolle en moderne akoestische oplossingen van Abstracta hoef je niet te kiezen tussen een creatieve werkomgeving en een aangename werkomgeving qua geluid. De akoestische producten zijn namelijk modern, creatief en stijlvol. Hierdoor kun je de akoestische meubels en oplossingen in diverse interieurs gebruiken.

Abstracta werkt samen met diverse ontwerpers en architecten en ze zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het innoveren van producten. Daarnaast worden de akoestische oplossingen allemaal milieuvriendelijk gemaakt. Zij beschikken dan ook over de volgende certificaten: ISO 14001, ISO 9001 en OHSAS 18001.

Abstracta akoestische collectie

In de collectie van Abstracta vind je akoestische ruimteverdelers, akoestische opbergruimte, akoestische scheidingswanden, akoestische wanddecoratie en akoestische afgesloten ruimtes zoals de Plentywall en de Plentypod. Op InteriorWorks.nl vind je een deel van de Abstracta collectie, maar wij kunnen de gehele collectie aanbieden. Daarnaast bieden wij nog veel meer akoestische meubels aan van merken die gespecialiseerd zijn in akoestiek, bekijk hier het hele akoestische aanbod.

Abstracta akoestische wanden

Abstracta heeft verschillende soorten scheidingswanden in de collectie zitten. Zo kun je kiezen voor een akoestische brochurehouder, een akoestische scheidingswand voor tussen de bureaus en ook voor scheidingswanden om diverse werkplekken te kunnen creëren.

Abstracta voor projectinrichting

Ben je op zoek naar grote aantallen akoestische scheidingswanden of andere akoestische oplossingen? Als officiële dealer van Abstracta kunnen wij de gehele collectie leveren en op basis van grote aantallen ook scherpe offertes aanbieden.
Neem hiervoor contact op met de projectinrichters van InteriorWorks via:  ☎ 020 - 635 24 40 of ✉ contactformulier.