Filter op:
Categorieën

Andreu World duurzaamheid

Het in 1955 opgerichte Spaanse interieur bedrijf Andreu World is specialist in het produceren van houten meubels. Volgens Andreu World is er geen ander materiaal dan hout wat zoveel uniekheid en warmte uitstraalt. Ze luisteren naar de behoeften van de consument. Daarbij zijn ze consequent in het naleven van tradities en het vakmanschap. Andreu World meubels zijn veelzijdig, ergonomisch en comfortabel. De collectie is erg divers en bestaat onder andere uit stoelentafelsbanken en lampen.

Andreu World stoelen

De unieke stoelen van Andreu World hebben allen als basis een sterk houten frame. Sledestoelen, fauteuils, barkrukken, loungestoelen, restaurantstoelen je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in de collectie. De meeste Andreu World stoelen zijn ook leverbaar met verschillende stofferingen en zitkussens. Zo ook de Andreu World Ronda Swivel chair. Deze heeft een draaibaar houten onderstel maar is ook beschikbaar met vier poten en een stalen onderstel. Dit model is zeer geschikt als restaurant- of vergaderstoel.

Andreu World tafels

De tafels van Andreu World zijn inzetbaar als conferentie- en restauranttafel maar ook als salontafel. Er zijn lange, rechte modellen zoals de Closed Table van massief hout en er zijn tafels met een ronde afwerking zoals de Reverse Conference tafel. Dit model is perfect als vergadertafel en is leverbaar met een ovaal, rond en ellipstafelblad.

Andreu World banken

Naast tafels en stoelen ontwerpt Andreu World ook banken. In onze collectie kun je het prachtige buitenmeubilair vinden zoals de ergonomische tuinbank Landscape Alu en de Siesta Corner. Een waterproof en waterdicht tuinmeubel.

Andreu World meubels voor projecten

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een kantoor of restaurant? De Andreu World meubels past vrijwel overal en zorgt voor een warme sfeer in de ruimte. Mocht je op zoek zijn naar een ander item uit de collectie neem dan gerust contact met ons op via: ☎ 020 - 635 24 40 of ✉ contactformulier.
Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.