Filter op:
Categorieën

&Tradition tijdloze meubels

&Tradition (AndTradition) is een Deense design fabrikant. Het interieurbedrijf is in 2010 opgericht door Martin Kornbek Hansen. De collectie van &Tradition komt tot stand door ontwerpen uit het verleden en heden samen te voegen. Met het oog op traditie en innovatie ontwikkelt het Deense designbedrijf tijdloze meubels, accessoires en verlichting.

&Tradition lampen online kopen

Het Deense &Tradition staat bekend om een unieke collectie van design verlichting. InteriorWorks biedt de gehele lampen collectie aan van &Tradition lampen. Een nauwe samenwerking met internationaal bekende ontwerpers heeft geleid tot een bijzondere collectie verlichting. Arne Jacobsen ontwierp de Bellevue collectie. Een collectie bestaande uit een vloerlamp, wandlamp en tafellamp. Ook Verner Panton ontbreekt niet met zijn populaire Flowerpot collectie. SPACE Copenhagen ontwierp in 2015 de Copenhagen Pendant lamp. &Tradition heeft ook ontwerper Jamie Hayon aan zich weten te binden. Hayon ontwierp de Formakami hanglampen vol Oosterse invloeden.

&Tradition stoelen

Naast verlichting richt &Tradition zijn pijlen ook op meubels. De stoelencollectie bestaat uit prachtige gestoffeerde en ongestoffeerde stoelen. Dankzij het gebruik van rauwe natuurlijke materialen passen de stoelen goed in een industrieel interieur. In 2013 werden de houten stoelen van Sami Kallio op de markt gebracht. Deze Inbetween Chair is ook verkrijgbaar met een zitkussen. Jamie Hayon zijn eerste ontwerp voor &Tradition meubels was de catch chair. Andere designs uit de catch collectie zijn de catch Lounge en de catch Swivel. De vorm van de zitschaal lijkt je op te willen vangen. Deze comfortabele stoel is gestoffeerd verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren.

&Tradition banken

Met veel plezier zien we steeds meer banken in de collectie van &Tradition. De cloud collectie bijvoorbeeld. Luca Nichetto is de ontwerper van de cloud collectie. Cloud banken zijn verkrijgbaar in twee maten (plus een fauteuil) en in diverse stoffen/kleuren. Een ander voorbeeld is de elegante Mayor Sofa. Hier is een mooi samenspel zichtbaar tussen hout en stof. Deze beauty is ontworpen door Arne Jacobsen en Flemming Lassen en al lange tijd één van onze favorieten.

&Tradition voor projecten

Wij hebben een jarenlange ervaring binnen de kantoor- en projectinrichting. Inmiddels hebben wij geleerd dat &Tradition zich uitstekend leent voor de zakelijke markt. Een restaurant, bar of café geef je een eigentijdse uitstraling met de design meubels en verlichting. Wij raden je vooral aan te durven combineren. Durf lampen in verschillende kleuren te clusteren en boven een tafel, bar of toonbank te hangen. Wees niet terughoudend wat betreft een bijzondere stoel die een design statement maakt. In de juiste dosering passen ze perfect in een zakelijk interieur.

Officiële dealer &Tradition

Wil jij AndTradition meubels toepassen in een zakelijke interieur of als projectinrichting voor een hotel of restaurant? Heb je grote aantallen nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook voor professioneel en deskundig advies helpen onze projectinrichters graag, je kunt hen bereiken via:
☎ 020 - 635 24 40 of ✉ contactformulier.
Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.