Filter op:
Categorieën

Arco meubels

Het Nederlandse designlabel Arco ontwerpt, ontwikkelt en produceert al 108 jaar design tafels op eigen wijze in eigen land. De meubelfabriek bevindt zich in Winterswijk. Innovatie en duurzaamheid staan hoog in het vaandel binnen Arco. Met het oog op duurzaamheid ziet het familiebedrijf het als essentiële waarde om de tafels in Nederland te blijven produceren. Arco staat bekend om tafels. Met bestellers uit het verleden en nieuwe innovatieve designs is de tafelcollectie erg uiteenlopend. De basis van alle tafels bestaat uit massief lokaal hout. Een stoere tafel uit de collectie is de Arco Base tafel, ontworpen door Jorre van Ast. Of toch opzoek naar een meer basic tafel? Kies dan voor de Arco Slim tafels.

Arco Slim tafel

De slanke Slim tafel van Arco heeft een innovatieve sandwich constructie gemaakt van staal en honingraad. Het dunne model van de Slim tafel is evengoed sterk door de constructie. De design tafel is goed te plaatsen in een kantoorruimte of als eettafel in een eenvoudig interieur.

Arco collectie

Bij een tafel hoort uiteraard ook ander meubilair. Niet alleen stoelen, maar ook kasten en kleinmeubilair. Een bekende stoel is de Arco Cafe stoel van Jonathan Prestwich.

De moderne versie van een klassieke caféstoel. Een comfortabele stoel ontwikkelt voor hospitality-projecten, wachtruimtes of informele bespreekplekken is de Arco Sketch stoel. Een gemakkelijke fauteuil bekleed met stof Remix en in vele kleuren verkrijgbaar.

InteriorWorks is officieel Arco dealer

Wij zijn officieel dealer van Arco Nederland en kunnen de gehele collectie leveren. Mocht je een product zoeken die je niet in onze shop kunt vinden, neem dan contact op via:
☎ 020 - 635 24 40 of ✉ contactformulier.
Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.