Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Arper meubels

Arper heeft een uitgebreide collectie aan stoelen, tafels en banken. De modellen zijn eenvoudig, strak en hebben ieder een eigen uitstraling. Deze meeste collecties komen in verschillende kleuren en met bijpassende accessoires zodat ieder item naar eigen smaak geleverd kan worden. In de collectie van Arper vind je diverse kleuren, maten en soorten.

InteriorWorks is officiële dealer van het Italiaanse merk. Zo vraag je bij ons gemakkelijk een offerte aan voor de Catifa stoel van Arper. Onze interieuradviseurs helpen je graag met uitzoeken van het geschikte model.

Arper stoelen

Bij stoelen van Arper denken de meeste mensen aan Arper Catifa. De Catifa collectie is door de jaren heen flink uitgebreid, zo zijn er nieuwe modellen bijgekomen die gebaseerd zijn op het originele model: de Carifa 53. Wat de Catifa zo geliefd maakt is de samenstelling van de stoel. De sierlijke gebogen zitting in combinatie met het strakke profiel schijnt de perfecte samenstelling te zijn. De Catifa 46 is het kleine broertje van het origineel, deze glanzende stoel is minimalistisch, stapelbaar en de zitting is leverbaar in twee kleuren. De Catifa 60 is de loungestoel editie, deze stijlvolle stoel komt met een lange en een korte leuning.

Arper tafels

Arper is goed in het ontwerpen van fijne stoelen met een strak design. Naast stoelen maken zij ook tafels. Wij bieden verschillende tafels aan uit de Dizzy, Duna en Eolo collecties. De tafels zijn praktisch, eenvoudig en door hun ronde/ovale vorm passen er ook veel mensen omheen.

Arper voor projectinrichting

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een kantoor, restaurant of hotel? Zowel de stoelen als de tafels zijn hier heel geschikt voor. Als officiële dealer van Arper kunnen wij scherpe prijzen bieden op basis van grote aantallen. Neem contact op via: ☎ 020 - 635 24 40 of ✉ contactformulier.