Artifort

Artifort is een Nederlands design merk dat al meer dan 125 jaar bestaat. Het bedrijf begon ooit als behang- en stoffeerbedrijf maar groeide al snel uit naar een meubelfabriek. In de jaren 30 moesten zij zich gaan profileren vanwege de crisis. Vanaf dat moment staat Artifort voor functionaliteit, comfort en kwaliteit gecombineerd met de esthetisch verantwoorde vormgeving en het innovatief gebruik van materialen.

Ben je op zoek naar een item dat wij niet online hebben staan? Wij zijn officiële dealer van Artifort en kunnen de hele collectie bestellen. Neem contact met ons op via info@interiorworks.nl of telefonisch op 020-6352440. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.

Artifort
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 17 artikelen
Pagina:
 1. Artifort Orange Slice bijzettafel
  Artifort Orange Slice bijzettafel
  € 1.053,00 incl btw € 870,25 excl btw
 2. Artifort Boson fauteuil - zwarte kuip
  Artifort Boson fauteuil
  € 2.943,00 incl btw € 2.432,23 excl btw
 3. Artifort Little Apollo barkruk
  Artifort Little Apollo barkruk
  € 888,00 incl btw € 733,88 excl btw
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 17 artikelen
Pagina:

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 525,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

Artifort online kopen Artifort Fauteuils

Artifort staat voor functioneel, comfortabel en kwaliteit. Dat is ook terug te zien in de verschillende collecties. Door de jaren heen zijn Arer vele design stoelen, banken, fauteuils en krukken ontworpen. Ieder model is uniek. De organische vormen, de stof en de kleuren zorgen voor een wow-effect. Maar daarnaast, niet geheel onbelangrijk, is de kwaliteit en comfort gewoon altijd het goed. Ben jij op zoek naar een design statement? Arftifort is het antwoord.   

Artifort stoelen 

De Orange Slice en de Tulip zijn echte design klassiekers afkomstig van Artifort. Beide zijn ontworpen door Pierre Paulin. De Orange Slice fauteuil komt uit 1960 bestaat uit twee identieke schelpen. Het mooie van deze stoel is zijn speelse karakter. De stoel lijkt namelijk steeds weer te veranderen. De Tulip is ontworpen in 1965 en kom in verschillende modellen: Tulip fauteuil, barkruk en stoel. Dit ontwerp doet zijn naam eer aan. Deze elegante, vrolijke stoel heeft namelijk iets weg van een tulp.

Artifort Stoelen

Artifort krukken 

Laten we eerlijk zijn, veel barkrukken zijn niet gemaakt om lang op te zitten en dat is oké. De Apollo barkruk daarentegen, is dat wel. Hij ziet er waanzinnig uit en de ronde zitting en leuning zorgen er voor dat je meer dan comfortabel zit. Deze kruk is beschikbaar in twee verschillende hoogtes en de Tulip is er ook als stoel. 

Artifort fauteuils voor projectinrichting

De designstoelen, krukken en banken van Artifort maken van iedere ruimte een bijzondere ruimte. Dus ben je op zoek naar een heuse eye cather voor thuis, kantoor, een restaurant of hotel? Vraag vrijblijvend een offerte aan, voor projectinrichting kunnen wij scherpe prijzen bieden. Neem contact met ons op via: info@interiorworks.nl.