Filter op:
Categorieën

Artifort online kopen

Artifort meubels staan voor functioneel, comfortabel en kwaliteit. Dat is ook terug te zien in de verschillende collecties. Door de jaren heen zijn er al vele design stoelen, banken, fauteuils en krukken ontworpen. Ieder model is uniek. De organische vormen, de stof en de kleuren zorgen voor een wow-effect. Maar daarnaast, niet geheel onbelangrijk, is de kwaliteit en comfort gewoon altijd het goed. Ben jij op zoek naar een design statement? Dan is Arftifort is het antwoord.

Artifort stoelen

De Orange Slice en de Tulip zijn echte design klassiekers afkomstig van Artifort. Beide zijn ontworpen door Pierre Paulin. De Orange Slice fauteuil komt uit 1960 bestaat uit twee identieke schelpen. Het mooie van deze stoel is zijn speelse karakter. De stoel lijkt namelijk steeds weer te veranderen. De Tulip is ontworpen in 1965 en kom in verschillende modellen: Tulip fauteuil, barkruk en stoel. Dit ontwerp doet zijn naam eer aan. Deze elegante, vrolijke stoel heeft namelijk iets weg van een tulp.

Artifort krukken

Laten we eerlijk zijn, veel barkrukken zijn niet gemaakt om lang op te zitten en dat is oké. De Apollo barkruk daarentegen, is dat wel. Hij ziet er waanzinnig uit en de ronde zitting en leuning zorgen er voor dat je meer dan comfortabel zit. Deze kruk is beschikbaar in twee verschillende hoogtes en de Tulip is er ook als stoel.

Artifort fauteuils voor projectinrichting

De designstoelen, krukken en banken van Artifort maken van iedere ruimte een bijzondere ruimte. Dus ben je op zoek naar een heuse eye cather voor thuis, kantoor, een restaurant of hotel? Vraag vrijblijvend een offerte aan, voor projectinrichting kunnen wij scherpe prijzen bieden.
Neem contact op via: ☎ 020 - 635 24 40 of ✉ contactformulier.
Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.