BD Barcelona Design

Bij BD Barcelona Design vind je verzamelobjecten, accessoiresstoelen, banken, lampen en ga zo maar door. Wat voor item je ook zoekt, bij BD kun je er vanuit gaan dat het uniek is en dat er veel aandacht is geschonken aan het uiterlijk.

BD Barcelona Design vazen

Jaime Hayon is een succesvol ontwerper uit Spanje. Hij probeert de grens tussen kunst, decoratie en design te vervagen. Dat is ook goed terug te zien in de Showtime vazen die hij voor BD heeft ontworpen. Een must have voor heb ieder restaurant, hotel, kantoorlobby of voor thuis. Zet de showtime vaas neer op een tafel of vensterbank of combineer verschillende soorten voor speels effect.

BD Barcelona Design meubels

Als je op zoek bent naar uniek en bijzonder design meubilair ben je bij BD aan het goede adres. De collectie bestaat uit veel verschillende modellen stoelen, banken en tafels. De een nodigt uit om te gaan zitten terwijl de anders uitnodigt om naar te blijven kijken. De zogenaamde showtime stoel, wederom een design van Jaime Hayon, is wat ons betreft een favoriet. Een mooi en tijdloos ontwerp en een goed zitcomfort.

BD Barcelona Design voor projectinrichting

Wij zijn officiële dealer van BD Barcelona Design en leveren de hele collectie.
Neem contact op via: ☎ 020 - 635 24 40 of ons ✉ contactformulier.
Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.