Filter op:
Categorieën
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Het Zweedse BAUX

In 2013 slaan Johan Ronnestam, Fredrik Franzon en de oprichters van Form Us With Love; Jonas Petterson, John Löfgren en Petrus Palmér de handen ineen om de wereld te innoveren met akoestische materialen. Samen hadden ze de missie om een materiaal te ontwikkelen wat voor betere werkomstandigheden wereldwijd zou zorgen.

From Us With Love

From Us With Love is een Zweedse industrieel design studio en werkt al acht jaar samen met ambachtslui, ingenieurs en materiaal experts. De studio heeft onder andere samengewerkt met Scandinavische en internationale merken als Ateljé Lyktan, Cappellini, DePadova, FontanaArte, Muuto, Design House Stockholm en One Nordic Furtniture Company gedaan.

BAUX houtwolcementtegels

Het eerste product waarmee BAUX de markt op ging waren de TILES. Deze houtwolcementtegels zijn er in acht verschillende vormen om je eigen unieke design te creëren. Denk hierbij aan een cirkel, hexagon, rechthoek, driehoek en 3D pixel. En met 600 verschillende patronen kom je een heel eind!

BAUX Pulp

Al snel volgde de Pulp; de 100% biologisch afbreekbare akoestische wandpanelen met een minimalistisch design. De Pulp is gemaakt van cellulose (pulp) van Zweedse dennenbomen en gerecycled water. Een duurzame en betaalbare oplossing verkrijgbaar in drie patronen.