Buzzispace

Buzzispace is opgericht vanuit de behoefte om op een stijlvolle manier privacy en rust te creëren in grote ruimtes. De design wanden komen in verschillende stijlen, vormen en maten maar één ding is zeker, het is geen standaard scheidingswand. Buzzispace introduceerde in 2007 akoestische oplossingen in een modern en vrolijk design. De design wanden zijn functioneel, mooi én milieuvriendelijk. Ze zijn namelijk gemaakt van gerecyclede petflessen.  

In ons Buzzispace assortiment vind je scheidingswanden, wandbekleding, overlegbanken, lampen en accessoires met een hoog designgehalte. Maar belangrijker nog, alle producten zijn van gerecyclede PET-flessen gemaakt en hebben een hoog akoestische absorptie.

Ben je op zoek naar meerdere design wanden? Wij zijn officiële dealer van Buzzispace en kunnen scherpe prijzen bieden bij grote bestellingen voor projectinrichting. Neem contact met ons op via info@interiorworks.nl of telefonisch op 020-6352440. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.

 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • Populair
van 1 artikelen
 1. BuzziSpace BuzziHub tafel
  BuzziSpace BuzziHub tafel
  € 682,00 incl btw € 563,64 excl btw
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • Populair
van 1 artikelen
Advies nodig van een interieur guru?

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 435,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

Buzzispace online kopen Buzzispace Scheidingswanden

Buzzispace ontstond in 2007 in Antwerpen als een creatieve dochteronderneming van Tecnospace. Buzzispace levert innovatieve, akoestische oplossingen voor grote ruimtes. Zij onderscheiden zich vanwege het milieuvriendelijke productieproces en de vrolijke designs.

Buzzispace scheidingswanden

Als je op zoek bent naar een scheidingswand kom je al snel uit op een standaard rechte wand in één kleur. Je akoestiekprobleem is daarmee waarschijnlijk wel opgelost maar echt mooier wordt de ruimte er niet van. Gelukkig heeft Buzzispace heeft hier verandering in gebracht. De scheidingswanden absorberen geluid, zorgen voor privacy en kleden de ruimte leuk aan. Neem bijvoorbeeld de Buzziplant collectie.

Officiële dealer Buzzispace

Naast design scheidingswanden produceert Buzzispace ook accessoires en banken met een geluidsabsorberende functie. Wij zijn officiële dealer van Buzzispace en kunnen de gehele collectie bestellen. Daarnaast is het mogelijk om bij grote aantallen scherpe projectprijzen op te stellen. Neem contact met ons op via: info@interiorworks.nl