Colebrook Bosson Saunders – Leiders in ergonomie op de werkplek

In 1990 is Colebrook Bosson Saunders (CBS) opgericht om nieuwe en unieke oplossingen te creëren voor de interface van technologie en meubilair binnen de werkomgeving. In dit tijdperk kunnen we ons de digitale leefomgeving niet meer wegdenken. Alles moet slimmer, handiger en sneller werken. Colebrook Bosson Saunders heeft de slimme producten in huis voor kantoren, zorginstellingen, scholen en universiteiten.

Colebrook Bosson Saunders beeldschermarmen

De bekroonde, ergonomische beeldschermarmen zijn ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn. Zo is de Flo Modular de meest flexibele en dynamische beeldschermarm oplossing ter wereld. De Flo Modular is er in een enkel en meervoudige varianten. Ideaal voor werknemers die meerdere schermen nodig hebben. Integreer naadloos de Laptop Mount met de Flo om een laptop op de monitor arm te bevestigen.

De Ollin monitor arm is de winnaar van de Reddot Design Award 2017, deze monitor arm kan tot maar liefst een tot 9 kg beeldscherm omhoog houden en is er ook in een dubbele variant om slim te werken met twee beeldschermen.

Colebrook Bosson Saunders licht

De in 2015 verkregen Reddot Award is naar Cubert gegaan. Dit kleine, compacte, maar slimme LED lampje combineert het leveren van licht met het opladen van draagbare apparaten. Hij heeft twee USB-poorten waar je makkelijk je telefoon aan de stroom kan leggen. Deze twee slimme USB-poorten herkennen het primaire apparaat dat is aangesloten waardoor dit apparaat prioriteit krijgt bij de stroomvoorziening. Daarnaast is de Cubert uitgerust met nog twee stopcontacten waar je jouw laptop of tablet aan kan hangen.

Colebrook Bosson Saunders accessoires

Creëer ruimte op jouw werkstation door de handige accessoires toe te voegen. De handige Jaw PC-houder is onder het bureau te bevestigen waardoor de PC een optische illusie wekt dat de computer boven de grond zweeft. Werk de kabels op het bureau weg met de Slinky kabel oplossing, die net zoals de Jaw aan de onderkant van een bureau kan worden bevestigd.

Flexwerken is het helemaal tegenwoordig en met de Laptop stand waarin het beeldscherm van de laptop kan worden opgetild, is het ergonomisch verantwoord werken. De Laptop stand is  ook naast een ander beeldscherm te plaatsen, waarmee een dubbele beeldschermoplossing wordt gecreëerd. Deze Laptop stand is ook ideaal voor de harde werker die altijd onderweg is, doordat hij gemakkelijk in de koffer of laptoptas past.

Officiële dealer Colebrook Bosson Saunders

Wij zijn officiële dealer van Colebrook Bosson Saunders en kunnen de gehele collectie leveren. Heb je grote aantallen nodig voor een projectinrichting van een kantoor, studieruimte op een universiteit of in een zorginstelling? Wij kunnen scherpe prijzen offreren. Neem vrijblijvend contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.