Filter op:
Categorieën
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Conceptual Furniture Design

Het Nederlandse Conceptual Furtniture Design is in 2016 ontstaan nadat industrieel ontwerper Dirk Rutten, stoffeerder John Wijnen en kantoormeubel-netwerker Pieter Beeck besloten de handen ineen te slaan. De missie toen én nu is het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van meubilair dat mensen helpt met elkaar in contact te komen en te communiceren.

Cabin collectie

De Cabin is één van de vele collecties van Conceptual. Cabin is een reeks zitbanken en akoestische PODs, ontworpen in samenwerking met de Duitse distributeur merTens AG en de Renzo Piano Building Workshop. De Cabin komt in verschillende vormen: zoals een open één-, twee-, drie- of vier persoons werkplek en belcel.

Curve collectie

De Curve barstoel familie heeft een tijdloos design en is beschikbaar in twee hoogtes en met twee zitschaal afwerkingen. Het frame van de Curve is beschikbaar in zwart of wit gepoederlakt staal.

Overige collecties

Conceptual heeft nog veel meer collecties die te gebruiken zijn in het interieur. Onze interieurspecialisten denken graag mee over wat het beste bij jouw organisatie past.