Filter op:
Categorieën
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Cast: roomdivider en wandCast

De Cast van COwerk is een stalen frame en onder andere te gebruiken als roomdivider. Het frame is in te vullen met legborden en boxen, waardoor er een meer open of gesloten karakter ontstaat. Ook beplanting kan een mooie opvulling van de Cast zijn. Er zijn nog veel meer invullingen van de Cast mogelijk. Bespreek de opties met één van onze interieurspecialisten en kijk naar de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Concentratiewerkplek OMO

Om rustig en ongestoord te kunnen werken komt COwerk met de OMO: een uitstekend geïsoleerde werkplek voor een video meeting, belletje of gewoon als concentratiewerkplek. On-My-Own op de afdeling is aanwezig zijn op kantoor, maar toch even afgezonderd werken. De OMO is geheel gemaakt van duurzame en circulaire materialen met minimaal restafval, ideaal als je een bewuste keuze wilt maken op kantoor.

Zit-staan met Dunck

Voor het kantoor van nu heeft COwerk ook verschillende oplossingen: zo zijn er de zit-sta bureaus van serie Dunck. Deze komen in een uitvoering met rechte of ronde poot, maar ook met wang. Daarnaast is er een “callcentre”-oplossing van het Dunck bureau.