Filter op:
Categorieën

Crassevig design

Crassevig is in 1969 ontstaan, maar is al sinds 1960 toeleverancier van met stoom gebogen hout. Na de oprichting van Crassevig hebben zij als missie: het produceren van kwalitatieve producten, die een lange levensduur hebben. Het bedrijf wordt al sinds de oprichting geleid door de familie Crassevig. Allen delen ze dezelfde passie, namelijk Italiaans design.

Crassevig stoelen

Crassevig beschikt over uitgebreide collectie design stoelen. Net als de tafels zijn deze geschikt voor zowel openbare ruimtes, zoals in een kantooromgeving, zorginstelling of hotel maar ook in privéomgeving zoals het thuiskantoor of de eettafel. Zo past de Crassevig Esse eigenlijk overal. Als een ware kameleon kan hij zichzelf aanpassen aan de ruimte. De bekende Crassevig Nett stoelen zijn te koop in allerlei kleursamenstellingen en zijn niet alleen binnen te gebruiken maar ook inzetbaar als terrasstoel.

Crassevig tafels

Ook de tafels zijn ontworpen onder het mom ‘less is more’. Deze filosofie zie je vrijwel in alle collecties terug. Zoals bij de Crassevig Esse tafel. Puur en elegant, zonder poespas maar wel tot in de details afgewerkt. Uiteraard mooi te combineren met de Esse stoelen maar ook met andere uit de collectie. Wij kunnen naast ons online aanbod ook andere tafels uit de collectie leveren.

Crassevig barkrukken

Vrijwel iedere collectie bestaat uit meerdere varianten en modellen. Zo bestaan de Nett en Esse collectie niet alleen uit stoelen en tafels maar ook uit barkrukken. De barkrukken zijn breed inzetbaar. Zet ze bijvoorbeeld aan een bar, statafel of aan het keukeneiland.

Crassevig Italiaans design

Crassevig maakt al sinds 1969 Italiaans design. Zij onderscheiden zich door hun strakke en functionele ontwerpen zonder de details uit het oog te verliezen. Echt vakmanschap.

Ben je op zoek naar design meubilair voor projectinrichting van een hotel, restaurant, zorginstelling of zakenlocatie? Als officiële dealer van Crassevig kunnen wij scherpe prijzen bieden bij grote hoeveelheden. Neem contact met ons op via: contactformulier of telefonisch op 020-6352440.