Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Creafort – design van eigen bodem

Creafort biedt mooie, comfortabele en functionele meubelen die geschikt zijn voor kantoorinrichting en hospitality interieur. Op een duurzame manier ontwikkelen zij meubilair dat tegen een stootje kan en daarom zien wij dit dus graag terugkomen in projecten. De ontwerpen zijn erg toegankelijk en kunnen naar elke omgeving en elke interieurstijl gemaakt worden. Het gebruik van hout staat centraal bij Creafort en dat zien we!

Creafort tafels

Creafort bied een breed scala aan tafels aan. In de collectie vind je zowel tafels die geschikt zijn als restauranttafels, maar ook als vergadertafels of leestafels. De Drone tafel collectie is een mooi voorbeeld van ‘diversiteit’ binnen het assortiment van het merk.
Je kunt de tafel helemaal zelf samenstellen, door voor een afmeting, materiaal en lak/kleur afwerking te kiezen. Bekijk ook eens de ROR tafel collectie.

Creafort stoelen

Wij hebben onze persoonlijke favorieten geselecteerd voor onze website. Dit zijn de Wait fauteuil en een gestoffeerde armstoel, de Flow stoel. De Flow stoel is een luxe stoel die je bijvoorbeeld goed kunt aanschuiven aan een vergadertafel in een vergaderkamer. In een horeca setting zal deze stoel veel luxe uitstraling en tevens de gasten veel comfort bieden tijdens het tafelen.

Creafort voor projectinrichting

Als officiële dealer van Creafort kunnen wij alle opties van het merk leveren en geven je graag advies over de beste opties. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, restaurant of hotel? In de collectie van Creafort zitten veel producten die zeer geschikt zijn voor kantoorinrichting en horeca inrichting.

Als officiële dealer van Creafort kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.