Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Deblick – Inspirerende binnenruimtes

Bij Deblick zijn ze ervan overtuigd dat de sfeer in een ruimte bijdraagt aan de prestaties van mensen. Deblick zet zich daarom in voor inspirerende binnenruimtes zoals kantoor, restaurant of binnen de educatieve sector. Het Nederlandse design merk legt de focus op de functionaliteit van een bepaalde ruimte en zorgt hier voor akoestische oplossingen. Deblick meubels zorgen voor rust in ruimtes waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Dit doormiddel van de juiste akoestiek en de juiste privacy. Deblick ontwerpt niet alleen een meubel, maar een hele sfeer. Zo kan je bijvoorbeeld de producten geheel naar eigen stijl samen te stellen of zelfs in de huisstijl van jouw bedrijf.

Deblick scheidingswanden en wandpanelen

Deblick biedt een selectie aan wandpanelen en scheidingswanden aan, die naast hun functionaliteit ook een creatieve bijdrage leveren aan het interieur. De Space Dividers scheidingswanden zijn licht van gewicht en kunnen gemakkelijk met een flexibele werksfeer meebewegen. Met de scheidingswand verander je een grote ruimte bijvoorbeeld in verschillende ruimtes voor brainstormsessies. Daarnaast zijn de Space Dividers ook verkrijgbaar met een whiteboard uitvoering. Op het gebied van de juiste akoestiek in strakke ruimtes, zoals bijvoorbeeld op kantoor, zijn er de Wall Panels wandpanelen. Deze akoestische wanden zijn geluid absorberend en zorgen hierdoor voor een relaxte werkomgeving. De Wall Panels zijn ook in een drietal verkrijgbaar met daarvan twee akoestische wanden en één whiteboard.

Deblick voor projectinrichting

Ben je op zoek naar grote aantallen meubels voor de projectinrichting van een kantoorruimte, restaurant of voor educatieve omgeving? Als officiële dealer van het Nederlandse designmerk Deblick meubels kunnen wij scherpe prijzen offreren op basis van grote aantallen. Neem contact op met één van onze projectinrichters voor een scherpe offerte op maat: 020 635 24 40 of contactformulier.