Filter op:
Categorieën

Diesel living by Moroso design

Diesel living maakt design meubilair voor mensen die van eenvoudige vormen houden maar ook op zoek zijn naar een moderne stijl en hoge kwaliteit. Wat ons betreft zijn ze daar in geslaagd. De collectie is opgedeeld in twee lijnen: de één is donker, robuust en krachtig terwijl de andere licht en zacht is met invloeden van de natuur.

Diesel living by Moroso stoelen

Diesel living heeft prachtige stoelen ontwikkelt in samenwerking met Maroso. Naast nieuwe ontwerpen zijn ook klassiekers in een nieuw jasje gestoken. Zoals de Longwave loungestoel. Hij is uitnodigend en wanneer je er in zit ben je even afgesloten van de rest van de ruimte. Het is de perfecte loungestoel om te relaxen en lezen.

Diesel living by Moroso tafels

Naast zitmeubilair heeft Diesel ook tafels in de collectie. Als je ons om een aanbeveling zou vragen, zouden wij onder andere de overdryed collectie adviseren. Zowel de salontafel als de bijzettafels zijn uniek door de speciale verftechniek. De tafels zijn met de hand geschilderd en de techniek zorgt voor een vintage uitstraling. Combineer de tafels met bijpassende stoelen of juist niet. Een andere favoriet is de opvallende en stoere My Moon My Mirror salontafel.

Diesel living by Moroso kasten

De Perf kasten van Diesel living zijn industrieel chique. Je ziet duidelijk de industriële invloeden maar op de een of andere manier hebben zij het voor elkaar gekregen om de kasten ook een chique en elegante uitstraling te geven.

Officiële dealer van Diesel living by Moroso

Ben je op zoek naar een bepaalt item uit de Diesel Living collectie? Wij zijn officiële dealer van Diesel living by Moroso en kunnen de hele collectie bestellen? Ben je op zoek naar grote aantallen voor de inrichting van een restaurant, hotel of werkomgeving? Wij kunnen scherpe projectprijzen aanbieden, vraag een offerte aan via: contactformulier of telefonisch op 020-6352440.