Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Donkersloot tapijt en vloerbekleding

De textiele vloerbekleding van Donkersloot is eigentijds en uniek. Als inspiratiebron kijken zij onder andere naar fashion, design en architectuur. Dat is ook zeker terug te zien in de ontwerpen. Van grafische tapijten tot aan tapijttegels met QR-codes, je kunt het zo gek niet bedenken of Donkersloot kan het maken.

Kunst in het restaurant en hotel

Vloerbekleding, in welke vorm dan ook, zorgt er voor dat een ruimte meer af is. Het geeft vaak nét dat beetje meer sfeer. Donkersloot tapijt komt in verschillende ontwerpen. Ga voor een subtiele print of juist voor een opvallende grafische druk. Kies een kleur die past bij jouw bedrijf of in de stijl is van het restaurant. Of ontwerp, in overleg met Donkersloot, je eigen tapijt of tapijttegels.

Officiële dealer Donkersloot tapijt

Donkersloot vloerbekleding is een innovatief, prikkelend en steeds vernieuwend bedrijf. Zij verdiepen zich graag in de opdracht van de interieurvormgever zodat zij tapijt kunnen ontwikkelen dat echt tot recht komt in de ruimte. Wij zijn officiële dealer van Donkersloot en kunnen allerlei soorten vloerbekleding bestellen.

Heb je interesse in één van de tapijten of wil je eens een afspraak maken om het een en ander te bezichtigen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 020-6352440 en via het contactformulier. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de vloerbekleding van Donkersloot.