Drentea

Drentea produceert moderne bureau- en opbergsystemen voor zakelijk gebruik. Het Nederlandse bedrijf Drentea staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun missie is het ontwikkelen, produceren en leveren van kantoormeubilair die een positieve invloed heeft op de werkomgeving van mensen. In ons assortiment vind je dan ook duurzame en innovatieve werkplekken, opbergsystemen en werkplekaccessoires.

De collectie van Drentea bestaat uit duurzame producten. Je kunt alle producten, waaronder werkplekken, opbergsystemen, bureaus en bureauaccessoires via ons bestellen. Ben je op zoek naar grote aantallen? Als officiële dealer van Drentea kunnen wij scherpe projectprijzen aanbieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@interiorworks.nl of via 020-6352440.

  • Naam
  • Nieuwste
  • Populair
van 16 artikelen
Pagina:
  • Naam
  • Nieuwste
  • Populair
van 16 artikelen
Pagina:
Advies nodig van een interieurspecialist?

Misschien vind je

deze producten ook leuk?

Afbeelding
Vitra Design merken
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk

Drentea 

Drentea is gevestigd in Emmen. Sinds 1955 hebben zij een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De focus lag eerst op technische verlichting en handelsproducten, gevolgd door meubelen voor kantoor- en huisomgeving. Vandaag de dag richt Drentea zich volledig op het ontwerp van innovatieve werkfaciliteiten voor kantoor- en werkomgeving binnen het nieuwe werken. Ieder product wordt zo ontwikkelt dat de eindgebruiker er beter van wordt. Drentea ontwikkelt en produceert alles duurzaam en circulair. Dit houdt in dat hun milieuvriendelijke producten na het gebruik ook nog recyclebaar zijn. In het assortiment van Drentea zijn o.a. vergadertafels, lockerkasten, archiefkasten, bureaus, bureaustoelen en andere ergonomische meubels te vinden. 

Drentea bureaus Drentea Bureaus

Drentea heeft een uitgebreide collectie aan duurzame kantoorartikelen, waaronder bureaus. De keuze is reuze bij Drentea. Ga voor een 4-poot werkplek, een zit-sta werkplek, voor multifunctionele tafels of T-poot systemen.

De Flightdesk van Drentea is een goed voorbeeld van een innovatief bureau. De Flightdesk is compact en beschikt over slimme technische snufjes en opbergsystemen. Wat dacht je van een geïntegreerde stroomvoorziening, een onzichtbare kabelgoot en een organisatiesleuf waar je de telefoon of tablet in kunt plaatsen? Nog niet overtuigd van de Flightdesk? Hij is ook nog eens in hoogte verstelbaar. Er zit een elektrische hoogteversnelling in en je kunt drie voorkeursposities invoeren.

Drentea opbergsystemen

Drentea heeft ook handige opbergsystemen als ladenkasten, lockers, jalouziedeurkasten en schuifdeurkasten in de collectie. De akoestische schuifdeurkasten hebben aan de binnenkant van de schuifdeuren akoestisch materiaal zitten. De kast werkt dus geluiddempend en is daarnaast ook inzetbaar als ruimtedeler tussen diverse werkplekken. 

Drentea Accessoires

Drentea accessoires 

Voor vrijwel ieder product heeft Drentea accessoires beschikbaar. Van een lade met slot en een uittrekframe en dieptegeleider tot aan een kabelgoot en computerhouder. Met deze accessoires maak jij iedere werkplek compleet. 

Officiële dealer van Drentea

Wij zijn officiële dealer van Drentea en kunnen de gehele collectie bestellen. Ben je op zoek naar grote aantallen voor projectinrichting? Wij kunnen scherpe prijzen bieden. Vraag een offerte aan via: info@interiorworks.nl of telefonisch op 020-6352440.