Filter op:
Categorieën

DUM design klassiekers

Het Nederlandse designlabel is opgericht door Wiebe Boonstra, Marc van Nederpelt en Martijn Hoogendijk. In de DUM collectie zijn nu al enkele design klassiekers te vinden. Neem bijvoorbeeld zeker een goede aanwinst voor het interieur. Met de bokszak blaas je stoom af of kun je even je uithoudingsvermogen testen. Ideaal!

DUM meubels voor projecten

Interieurarchitecten hebben het merk inmiddels gevonden. Het DUM meubilair wordt graag gebruikt in de kantoorinrichting en projectinrichting. Je vindt het meubilair al terug bij BNN VARA NTR VPRO, ABN AMRO Amsterdam en het Philips stadion. Deze projecten werden voorzien van de herkenbare DUM-handtekening: gedurfd, helder en speels.

DUM Beech collectie

De DUM collectie bestaat voor een groot deel uit de Beech serie. Dit is een uitgebreide serie met stoelen, barkrukken, tafels en zitbanken. Beech meubels zijn verkrijgbaar in een uiteenlopend scala aan kleuren. Van natuurlijk hout tot felgeel. Een veel gebruikte houtsoort, in zowel de Beech collectie als de rest van de collecties, is beukenhout. De DUM Beech serie is multifunctioneel. Beech vergadertafels en restauranttafels sluiten naadloos op elkaar aan. Met de Beech connect tafel kan een compleet, multifunctioneel eiland gecreëerd worden. Ook is het mogelijk om van kabelmanagement gebruik te maken.

DUM nodig voor een project?

Wij zijn officieel DUM dealer in Nederland. Heb je vragen over de collectie of ontvang je graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met onze klantenservice. Interiorworks voorziet je graag van deskundig advies en scherpe projectprijzen. Wij zijn van maandag - vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. Bel 020-6352440 of stuur een e-mail naar contactformulier.