Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Dynamobel kantooroplossingen

De Spaanse kantoormeubelen fabrikant Dynamobel is één van de weinige ontwikkelaars van kantoormeubelen die het hele pakket levert. Met het hele pakket bedoelen wij wanden, vloeren, plafonds, stoelen en ander meubilair. De perfecte partij als het gaat om projectinrichting aangezien zij alles kunnen leveren.

Dynamobel kan alle componenten leveren voor het interieur. Van de vloer tot aan kantoormeubilair alles is beschikbaar. Al meer dan 50 jaar werken zij samen met erkende creatieve ontwerpers. Mede hierdoor is het mogelijk om het standaard meubilair op een continue basis te ontwikkelen. De producten zijn tijdloos en functioneel en gaan verder dan de mode en trends.

Kantooroplossingen op maat gemaakt

Bij Dynamobel denken ze niet in beperkingen, ze kijken verder dan de huidige mogelijkheden van de industriële sector. Design en functionaliteit wordt goed op elkaar afgestemd en als inspiratie kijken ze naar de wensen en ambities van klanten.

De tijdloze collectie bestaat uit ergonomische vergader- en bureaustoelen, stijlvolle bureau- en vergadertafels en ook uit auditoriums. Ladeblokken, kasten, scheidingswanden en zelfs vloeren en plafonds. Dynamobel kan de hele kantoorinrichting leveren. Van stilte ruimte tot scheidingswanden waarmee één grote ruimte verdeeld wordt in meerdere kleinere kantoorruimtes.

Officiële dealer van Dynamobel

Ben je op zoek naar inrichting voor een kantoor, vergaderruimte of bedrijfsverzamelgebouw? Als officiële dealer van Dynamobel kunnen wij de hele collectie aanbieden. Daarnaast kunnen wij bij grote aantallen ook scherpe prijzen offreren. Prijzen van Dynamobel zijn op aanvraag, neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vraag een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via contactformulier