Filter op:
Categorieën

e15 design

e15 is opgericht in 1959 en staat voor consistent en vooruitstrevend design in combinatie met hoogwaardige materialen, innovatie en ambachtelijke productiemethoden. Leuk om te weten: het design label is vernoemd naar de postcode van het eerste atelier dat zij in Londen hadden.In samenwerking met ontwerpers, architecten en kunstenaars ontwikkeld e15 originele producten. De collectie bestaat uit vele ontwerpen van hoofdontwerper Philipp Mainzer en ontwerpen van internationale designers als Stefan Diez, Mark Holmes en Arik Levy.

e15 houten design tafels

e15 staat bekend om het gebruik van massief hout in zijn puurste vorm. Hiermee maken zij prachtige houten design zoals de Bigfoot tafel. Eén van de bekendste ontwerpen van e15. Deze tafel is het perfecte voorbeeld van hoogwaardig vakmanschap en een perfectionistische benadering van design. De poten van de tafels zijn gemaakt van de kern van de stam. Iedere tafel is uniek door de karakteristieke kenmerken van de boom.

e15 houten design stoelen

Naast tafels heeft e15 ook stoelenkapstokken en accessoires in de collectie. De gehele collectie is goed inzetbaar voor thuis, in een restaurant, een hotel, maar ook op de werkvloer. e15 ontwikkelt producten die slechts voorzien zijn van de essentiële elementen. Zoals de CH05 This stoel. Een eenvoudig maar bijzonder ontwerp dat in vele kleuren te verkrijgen is. Deze stoel behoort tot de THIS THAT OTHER sier van Stefan Diez.

Officiële dealer van e15

Als officiële dealer van e15 kunnen wij de gehele collectie bestellen. Ben je op zoek naar een item dat wij niet online hebben staan? Neem dan contact op met onze klantenservice via: contactformulier of telefonisch op 020-6352440. Bij grote aantallen kunnen wij scherpe projectprijzen bieden, vraag vrijblijvend een offerte aan.