Filter op:
Categorieën

Emu design tuinmeubels

Emu maakt al meer dan 65 jaar tuinmeubilair voor zowel de zakelijke- als de privésector. Het Italiaanse staat voor technische ontwikkeling, innovatie, creativiteit, ergonomisch design & respect voor het milieu. Het is hun missie om unieke tuinmeubels te bieden tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wat ons betreft zijn ze daar in geslaagd.

Re-trouvé collectie

De tuinstoelen collectie van Emu is zeer uitgebreid. Er zitten klassiekers tussen, loungestoelen, eigentijdse modellen, ligstoelen en mooie sofa’s voor in de tuin. Naast stoelen zitten er ook mooie kussen en andere bijpassende accessoires in de collectie. Ieder item is los verkrijgbaar maar je kunt ook een bijpassende set kopen. Zelf vinden wij de Re-trouvé tuinset een lust voor het oog. Een elegante set met een knipoog naar klassiek.

Officiële dealer van Emu

De design tuinmeubels van Emu zijn zeer geschikt als restaurant meubilair maar ook voor het bedrijfsrestaurant. Ga voor één kleur of combineer een aantal kleuren voor een speels effect. Wij zijn officiële dealer van Emu meubels en kunnen scherpe offertes hanteren bij grote aantallen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via: contactformulier of telefonisch op 020-6352440.