Filter op:
Categorieƫn

Established & Sons design

Naast de samenwerking met bekende Britse ontwerpers, koestert het design label ook de samenwerking met jonge talentvolle ontwerpers. Door kunstenaars te ondersteunen en de vrijheid te geven ontstaan de meest originele en baanbrekende ideeƫn die uitgroeien tot uitzonderlijke meubels en collecties.

Design stoelen en banken

Het mooie aan de collectie van Established & Sons is de diversiteit. Echt geen Ć©Ć©n serie lijkt op elkaar. De items zijn uiteraard met elkaar te combineren maar eigenlijk staat ieder ontwerp op zichzelf. Neem nu de Drift sofa van Amanda Levente. Dit organische ontwerp is geĆÆnspireerd op drijvend hout en steelt de show in iedere ruimte. Naast banken zitten er ook diverse eetkamerstoelen, vergaderstoelen, restaurantstoelen, barkrukken en krukjes zoalsĀ in de collectie.

Design kasten

EĆ©n ding is zeker, als je op zoek bent naar een uniek item ben je bij Established & Sons aan het goede adres. Neem nu de Wrongwoods collectie. Deze collectie is tot stand gekomen door gelegenheidsduo Richard Woods en Sebastian Wrong. De kasten hebben een opvallende print, met dank aan Woods, en zijn te bestellen alsĀ ladekast, dressoir en boekenkast.

Design verlichting

Zoek je eenĀ mooie lampĀ voor in de vergaderzaal, het restaurant of voor thuis? In de collectie vind je echte eyecatchers. Neem nu de Louvre Light hanglamp. Deze lamp is geĆÆnspireerd op jaloezieĆ«n, Scandinavische invloeden en de zeldzame ramen van ā€˜muscle carsā€™ uit de jaren 80. De lamp is niet alleen mooi als hij aan staat, ook zonder licht is het een fascinerend item in de ruimte.

Officiƫle dealer van Established & Sons

Of je nu op zoek bent naar een mooie loungebank, design verlichting of een gave kast? Voor thuis, op kantoor of juist voor een restaurant, hotel of zorginstelling... Established & Sons heeft vast wel iets in de collectie zitten wat past. Ieder item heeft zijn eigen uitstraling en past vrijwel overal. Ben je op zoek naar grote aantallen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via: contactformulier Ā of telefonisch op 020-6352440.