Filter op:
Categorieën

Extremis Dirk Wynants

Dirk Wynants is oprichter, eigenaar, maar bovenal designer van Extremis. De Gargantua tafel was ooit de start van zijn bedrijf dat al snel een internationaal succes werd. Deze tuintafel dient nog steeds als basis van de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Wynants en zijn team innoveren, maken vooruitstrevende producten en volgen absoluut niet de meute. De Gargantua picknicktafel is rond en heeft een uniek ontwerp. Zo zijn de zitbanken in hoogte verstelbaar en kunnen zelfs verwijderd worden. Dit maakt het mogelijk dat zowel kinderen, volwassen maar ook mensen in een rolstoel kunnen aanschuiven.

Extremis Design Tafels

Innovatie, hoogwaardige materialen, functionaliteit en ecologie. Dit zijn de hoofdpijlers van het succes van Extremis. Door een design niet alleen mooi, maar ook functioneel te laten zijn is het heel bruikbaar in het dagelijks leven. De Hopper tafel is een lust voor het oog, comfortabel en er is genoeg ruimte voor iedereen. Nog een voordeel: doordat de bank aan de tafel is verbonden zorgt hij er voor dat mensen met elkaar gaan communiceren. De perfecte tafel voor openbare ruimtes als een school, werkomgeving en zorginstelling.

Stick scheidingswand

Wij zijn fan van Sticks de scheidingswand. Hij is bruikbaar voor binnen en buiten en heeft een natuurlijke uitstraling. In tegenstelling tot vele andere scheidingswanden zorgt Sticks voor een sfeervolle scheiding van ruimtes. Gebruik de Sticks scheidingswand op de werkvloer, in het restaurant, lobby of in de tuin.

Officiële dealer van Extremis

Wij kunnen ons zo maar voorstellen dat je de collectie design tuinmeubels perfect vindt voor een project. Als officiele dealer kunnen wij scherpe projectprijzen aanbieden. Vraag dus vrijblijvend een offerte aan via: contactformulier of telefonisch op 020-6352440.