Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Fast Design Italiaans design voor binnen en buiten

Het Italiaanse familiebedrijf Fast is gespecialiseerd in het maken meubels die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. De hoogwaardige aluminium meubels kunnen tegen weer en wind. Daardoor zijn ze zeer geschikt als terrasmeubilair. Voor thuis op het terras, maar ook zeker voor hotel en restaurants. Bekijk hier alle producten die geschikt zijn voor buiten.

Fast Design Forest Collectie

De Forest collectie is geïnspireerd op de natuur. De veelzijdigheid en verfijning van de collectie is te zien door de diverse opties in modellen en andere uitvoeringen uit de Fast Forest collectie. Hierdoor is de collectie voor ieder interieur geschikt. Van kantoren, tot restaurants, maar ook voor terrassen. Kies voor een stoel met of zonder armleuning, of heb je toch liever een barkruk? De Forest chair is in 2010 bekroond met een Red Dot Design Award.

Fast Design voor projectinrichting

De stoelen van Fast Design zijn gemaakt van aluminium. Ze zijn sterk, licht van gewicht en roesten niet. Hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor projectinrichting.

Ben je op zoek naar grote aantallen stoelen voor de projectinrichting van een restaurant, hotel, bedrijfsrestaurant of een terras? Als officiële dealer van Fast Design kunnen wij scherpe prijzen offreren op basis van grote aantallen. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.