Filter op:
Categorieën
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Design

Al meer dan twintig jaar laat Fatboy zien dat het anders kan. Wat ooit begon met de bekende rode nylon zitzak is uitgegroeid tot een écht Nederlands design merk. Fatboy maakt zijn eigen versies van oude bekenden en past een twist toe in hun iconische ontwerpen. Inmiddels is er veel meer te krijgen bij Fatboy dan alleen de zitzak; denk aan verschillende (lounge) meubelen, lampen en vloerkleden.

Fatboy Toní

Modern, tijdloos en opvallend: dat is de Fatboy Toní Chair. Dit kleurrijke bistrostoeltje komt uit één stuk en is dankzij de hoge kwaliteit coating ook nog eens roestvrij, kleurvast en bestand tegen weer en wind. Daarnaast stapel je ze makkelijk op tot vier stuks. De Toní Chair is snel uit voorraad te leveren.

Combineer de bistrostoeltjes met één van de tuintafels: zoals de Toní Bistreau voor 2-4 personen, de Toní Tablo voor 8 personen, de Toní Haute Bistreau voor 2-4 personen of de Toní Tavolo voor 6 personen.

Plantentafel Bakkes

Het is geen tafel en ook geen plantenbak: de Bakkes is dé plantentafel van Fatboy. Dit speelse item is een bijzet- en plantentafeltje in één. Een leuke extra beschikbaar in verschillende kleuren.