Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

FEST Amsterdam Dutch Design

Femke Furnée ontwikkelt met Fest Amsterdam betaalbaar design meubilair dat niet alleen mooi, maar ook bruikbaar is. Naast eigen ontwerpen hebben ze ook een samenwerking opgezet met Gijs Papavoine. Interieur designer Gijs Papavoine is een grote naam in de Nederlandse designwereld.

Amsterdam meubel merk

Het Amsterdamse meubel merk Fest is goed toe te passen in openbare ruimtes. Zo hebben wij het merk in verschillende interieurprojecten toegepast. FEST Amsterdam is een betaalbaar meubelmerk met diverse categorieën van banken tot stoelen en tafels.

Fest Amsterdam duurzaam

Bij betaalbare meubels wordt er vaak van uitgegaan dat ze minder duurzaam zijn. Dat is bij Fest Amsterdam niet het geval. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Fest Amsterdam let er te allen tijden op om de ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. De Fest Amsterdam meubels worden binnen Europa geproduceerd en waarvan grootste deel zelfs in Nederland. Daarnaast worden de producten van Fest Amsterdam gemaakt van kwalitatief goede materialen. Er wordt alleen gewerkt met textiel producenten die de REACH-verordening hebben en de veren en het dons zijn gecertificeerd met het RDS label.

Fest Amsterdam banken

De banken zijn prachtig en nodigen uit om te gaan zitten. Wat zeg ik, om te gaan liggen… Heb je eenmaal een FEST bank uitgeprobeerd, dan wil je niets anders meer. De finishing touch van de banken ligt in jouw handen. Kies uit de vele kleuren en zet de losse elementen zo tegen elkaar dat hij geheel naar jouw smaak is. De Dunbar bank is robuust, elegant en comfortabel, terwijl de Edge bank modern en stoer is door de naden die rondom de elementen zijn gestikt. Kies bij beide banken uit jouw favoriete opstelling en stof- of leersoort.

Fest Amsterdam Monday chair

Naast Filou, ontworpen door Gijs Papavoine, zit er nog een hele fijne stoel in de collectie. De Monday Chair is geschikt voor lange dagen of avonden. Perfect voor in een restaurant of aan de vergadertafel. De Monday Chair is beschikbaar met en zonder armleuning en komt in vele verschillende kleuren.

Ben je benieuwd naar alle ins & outs de Monday Chair? Of ben je op zoek naar een ander item? Vraag een offerte aan via onze klantenservice: contactformulier of telefonisch op 020-6352440.