Filter op:
Categorieën

Flos verlichting

Het Italiaanse familiebedrijf Flos is specialist in verlichting. Of je nu een verlichting zoek voor een kantooromgeving, restaurant, hotel of voor thuis, bij Flos zit je altijd goed. Hanglampen, plafondlampen, kroonluchters, tafellampen, vloerlampen, Flos heeft ze in alle soorten en maten.

Flos innovatie

Flos werkt samen met bekende designers maar ook met jonge talenten. Daarnaast experimenteren zij graag met nieuwe materialen en technieken. Als je de ontwerpen van Flos zou moeten omschrijven zou je zeggen dat het tussen kunst en design in zit. Tussen vakmanschap en industrie. Tussen uniek en grootschalig. Ze zijn niet in een hokje te plaatsen en dat maakt hen nu juist zo uniek.

Flos klassiek & modern

Flos heeft moderne verlichting, klassieke verlichting, maar ook een combinatie. Zo heeft de Flos Skygarden hanglamp een beetje van allebei. Nostalgisch maar ook eigentijds, de perfecte samensmelting.

Flos items passen overal. In een kantoor, vergaderzaal, hotel en restaurant, maar ook thuis of in een zorginstelling. Sommige lampen zijn heel erg uitgesproken, terwijl de ander juist heel subtiel is.

InteriorWorks is officiële dealer van Flos

Als officiële dealer kunnen wij de hele collectie bestellen. Ook is het mogelijk, bij grote aantallen, om scherpe prijzen aan te bieden voor projectinrichting. Vraag vrijblijvend een offerte aan via: contactformulier of telefonisch op 020-6352440.